Internship Marketing şi comunicare - servicii de consultanta resurse umane

ABC Human Capital

31-10-2011 | EXPIRA LA 30-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa participi la creionarea noii strategii de comunicare a companiei noastre?ABC Human Capital te invita sa fii parte din echipa noastra cu ocazia acestui proiect.

Oferta noastra:

- vei contribui la informarea clientilor si a potentialilor clienti despre activitatea organizatiei, direct sau prin intermediul mass-mediei (stiri, comunicate, interviuri)
analiza concurentei si identificarea punctelor tari si a punctelor slabe ale produselor acestora
analiza ofertelor publicitare si identificarea celor mai avantajoase forme de promovare (atat din perspectiva impactului asupra pietei, cat si din perspectiva preturilor)


CERINTE

Te cautam pe tine daca:
- esti deschis(a) spre noi experiente si vrei sa inveti lucruri noi
- esti student (a) si doresti un internship in resurse umane
- esti o persoana orientata spre dezvoltare profesionala
- ai cunostinte din domeniul comportamentului consumatorului
- ai excelente abilitati de comunicare si relationare si esti o persoana dinamica si cu initiativa.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!