Internship - ''IT Challenge''

LIBRA BANK SA

27-02-2011 | EXPIRA LA 13-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va fi o experienta de lucru in intership de 1 luna de zile ,urmata de oportunitatea ca acei candidati potriviti sa ramana angajati cu contract permanent de munca.
Fiind parte a unui departament IT bancar ,vei avea oportunitatea sa inveti sa lucrezi cu profesionisti cu experienta,alaturi de care sa dezvolti si sa implementezi diverse proiecte.
Acest intership nu este platit dar candidatii selectati vor avea posibilitatea de a se alatura echipei Libra Bank,ca si viitori colegi permanenti.
De asemenea,daca veti parcurge acest program ,veti beneficia si de recomandari ulterioare din partea Libra Bank.


CERINTE

Programul etse destinat absolventilor sau studentilor in ultimul an al facultatilor Matematica-Informatica,Politehnica-Automatica si Calculatoare,Electronica,ASE-Facultatea de Cibernetica-Bucuresti


BENEFICII OFERITE

Daca esti interesat,trimite CV-ul tau pe jobs@librabank.ro,mentionand in titlu Internship - ''IT Challenge''.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea LIBRA BANK este sa ofere pachete si solutii financiare moderne, flexibile, eficiente si de calitate, care sa se potriveasca nevoilor tale financiare. Pentru aceasta, iti punem la dispozitie o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa te asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, LIBRA BANK este mai mult decat o institutie, este un partener financiar, care te asculta, te intelege si iti ofera solutiile cele mai potrivite.