Internship: Back Office Transformation | Banking Operations

UniCredit Bank

18-10-2020 | EXPIRA LA 24-10-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Back Office Transformation | Banking Operations Internship – #dowhatmatters Apreciază, distribuie și fii parte din echipa noastră de Operațiuni!

Noi te provocăm să mergi dincolo de online și să afli cum este să lucrezi într-o bancă, printr-o experiență hibridă, online si offline, de 6 luni.

Acceptă provocarea și vino în echipa noastră de interni să descoperi ce se află în spatele proceselor bancare și să participi concret în realizarea și transformarea activităților de back-office.

Dar cum arată un Internship la UniCredit?

Aria de Operațiuni este cea în care timp de o jumătate de an vei avea ocazia să înțelegi o parte dintre “motoarele” băncii, și să acumulezi experiență profesională, atât de necesară fiecăruia la început de carieră.

Vei învața ce înseamnă aria de Operațiuni dintr-o bancă: vei înțelege cum sunt procesate plățile, care este procesul de cunoaștre a clientelei în sistemul bancar, cum se administrează popririle, dar și cum se face semnarea electronică si arhivarea digitală corectă a documentelor.

Ți-am pregătit nu doar un simplu plan de învățare, ci de experimentare, în care vei avea ocazia să înțelegi, să practici și să contribui la activitățile din aria de Operațiuni, dar și săparticipi la pregătirea ‘back-office’ pentru a sustine revoluția digitală din ‘front office’.

Vei fi invitat și la webinarii cu prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills, totul pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.


CERINTE

Ar trebui să aplici dacă:

Îți dorești să vezi cum se desfășoară activitatea într-o bancă
Ai sipirit de echipă și ești implicat
Ai atenție la detalii si îți place să lucrezi organizat


BENEFICII OFERITE

Ce te așteaptă?

Program flexibil, care să se potrivească cu al tău
Coordonatori de la care vei avea de învățat – noi le spunem Coachi
Posibilitatea de a dobândi abilități și competențe noi


DESCRIEREA FIRMEI

La UniCredit ai întotdeauna parte de un mediu prietenos, care te susține neîncetat și îți oferă libertatea de a acționa, de a explora și de a-ți atinge țelurile cu pasiune, creativitate și dinamism.

Suntem alături de tine pentru a găsi împreună soluții flexibile și de durată atunci când viața ta personală și cariera se intersectează. Te ajutăm să fii mereu cea mai bună versiune a ta în interacțiunile cu clienții, colegii și coechipierii.

Vino și tu în echipa UniCredit!