Instructor/Antrenor Fitness-Aerobic

NEW FIT WAY

09-01-2013 | EXPIRA LA 08-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoane tinere cu minim 6-12 luni experienta in predare sporturi pentru adulti sau copii, cu studii superioare sau in curs de desfasurare, cu certificat sau carnet de instructor sportiv sau un document similar. Persoane cu entuziasm, educate, prezenta placuta, ingrijite, motivate si deschise la nou. Abilitati de comunicare si de a educa (forma) membrii catre un stil de viata sanatos, placere de a comunica cu oamenii si a dezvolta relatii de lunga durata. Placere de a lucra intr-un centru de sanatate si sport, placere de a practica activitati sportive si cunostiinte despre acestea sau de a invata. Cunostiinte de psihopedagogie, teoria efortului, terminologie in sport. Experienta anterioara intr-un centru de welness si fitness este un atu, dar nu este obligatorie.


CERINTE

-Planificarea unor programe de antrenament pentru fitness si cardio, aerobic, tae-bo, spinning si alte activitati de grup.
- Conducerea unor activitati de grup pe muzica (gen aerobic, spinning, zumba etc)
- Mentinerea relatiei optime cu fiecare membru
- Preluarea membrilor si initierea lor in fitness, urmarirea permanenta pentru a executa corect si a nu se accidenta.
- Explicarea, demostrarea exercitiilor si corectarea executiilor
- Mentinerea motivatiei membrilor
- Asumarea obtinerii de rezultate pentru membrii
- Evidente si rapoarte periodice
- Prezenta la cursuri si traininguri
- Respectarea unui sistem de lucru
- Salariu fix (si comision in cazul unor activitati de grup suplimentare)


DESCRIEREA FIRMEI

Centru de fitness si wellness din Bucuresti, sector 5, cu activitati sportive pentru adulti si copii. Loc de munca curat in cadrul unei echipe tinere. Centrul este dotat cu aparatura moderna pentru fitness, o sala de aerobic, studio spinning, salon masaj , vestiare cu sauna, pe o suprafata de 1000 mp. Detalii pe www.newfitway.ro.