Inspector Protectia Mediului

Telekom Romania Mobile Communications S.A.

03-12-2015 | EXPIRA LA 02-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

SCOP: Implementeaza politicile si procedurile TELEKOM ROMANIA cu privire la protectia mediului, in concordanta cu reglementarile legale in vigoare si cele mai bune practici internationale, in vederea asigurarii respectarii legislatiei specifice si prevenirii incidentelor de mediu.



RESPONSABILITATI PRINCIPALE:
- Urmareste indeplinirea obligatiilor legale ce incumba companiilor din grupul Telekom Romania din perspectiva Legii privind protectia mediului, precum si din toate actele normative in vigoare, aplicabile la nivelul grupului de companii Telekom Romania, ce guverneaza activitatea de protectie a mediului.
- Furnizeaza informatiile necesare tuturor salariatilor cu functii de conducere din companie, in ceea ce priveste legislatia si politicile referitoare la problemele specifice de protectie a mediului.
Informeaza angajatii cu privire la obligatiile ce le revin privind protectia mediului, prin intermediul mijloacelor de comunicare interna existente.
- Urmareste implementarea Politicilor si Procedurilor in domeniul protectiei mediului la nivelul grupului de companii Telekom Romania.
- Participa la obtinerea avizelor, autorizatiilor si a altor documente de mediu potrivit prevederilor legale in vigoare.
- Participa la controalele efectuate de autoritati, pune la dispozitia acestora documentele solicitate, urmareste realizarea masurilor la termenele impuse de autoritati
- Raspunde de implementarea si punerea in aplicare a reglementarilor legale in vigoare ce vizeaza activitatea companiei privind protectia mediului.
- Participa la documentarea, implementarea si mentinerea Sistemului de Management de Mediu, in conformitate cu politica de mediu a organizatiei, obiectivele si indicatorii de mediu.
- Verifica inregistrarile specificate de procedurile Sistemului de Management de Mediu, elaborate in cadrul directiilor executive / diviziilor / departamentelor / compartimentelor, pentru a asigura mentinerea si functionarea sistemului.
- Asigura comunicarea de informatii privind performanta de mediu a organizatiei catre partile interesate interne si externe.
- Identifica necesitatile de instruire interna si externa referitoare la managementul de mediu, participa la elaborarea materialelor de instruire.
- Asigura imbunatatirea continua a performantei de mediu a organizatiei, prin implementarea masurilor stabilite in urma analizei efectuate de management.
- Acorda consiliere la elaborarea in cadrul directiilor executive / diviziilor / departamentelor / compartimentelor, a documentatiei sistemului de management de mediu, aplicabile.
- Redacteaza informari privind impactul aspectelor de mediu generate de activitatile organizatiei.
- Participa la identificarea aspectelor de mediu si evaluarea aspectelor semnificative de mediu, cu impact asupra activitatilor desfasurate.
- Tine evidenta gestiunii deseurilor pentru fiecare tip de deseu rezultat din activitatile companiei, urmareste si asigura indeplinirea obligatiilor in conformitate cu cerintele legale.
- Efectueaza periodic inspectii / controale de mediu in locatiile companiei, pentru verificarea conformarii la cerintele legale de mediu si intocmeste procese verbale de control, pe care le supune aprobarii Supervisorului Protectia Mediului.


CERINTE

Studii:
- Studii superioare
- Cursuri / calificari in domeniu conform legii


Experienta in munca:
- Minim 2 ani in domeniu cu atributii similare.


Cunostinte, Aptitudini & Abilitati:
- Cunostinte bune in domeniul IT (pachetul Microsoft Office),
- Abilitati de comunicare;
- Abilitati de planificare – organizare – coordonare;
- Capacitate de a urmari sarcini si obiective multiple;
orientare catre client, spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.