Inginer tehnolog

VULCAN SA Bucuresti

13-03-2007 | EXPIRA LA 04-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- planificarea, pregatirea si urmarirea productiei de cazane sub presiune, unitati de pompare, cazane si ventilatoare industriale, echipamente tehnologice si componente pentru centrale nucleare.


CERINTE

- specializari preferate: ingineria sudurii, mecanic¿, masini termice, utilaj chimic, IMST, energetica;
- cunostinte solide PC (Word, Excel);
- cunostintele de autocad reprezinta un avantaj;
- cunostinte de limba engleza, a doua limba straina fiind un avantaj;
- foarte bune abilitati manageriale, experienta sau cunostinte de project management industrial.


BENEFICII OFERITE

- Oportunitatea de a construi o solida cariera in domeniul ingineriei industriale, intr-una dintre cele mai prestigioase companii de industrie grea din Europa centrala si de sud-est, care beneficiaza de cele mai inalte certificari la nivel international (ISO 9001, TUV AD, ASME, API Q1/11E, ISCIR).
- salariu motivant plus alte beneficii, cu posibilitati de crestere in raport cu performantele profesionale, oportunitati deosebite de crestere a carierei


DESCRIEREA FIRMEI

Vulcan SA, cu peste 100 de ani de experienta, este una dintre cele mai prestigioase companii de industrie grea din Europa centrala si de sud-est, care beneficiaza de cele mai inalte certificari la nivel international (ISO 9001, TUV AD, ASME, API Q1/11E, ISCIR).
Cu clienti companii prestigioase din peste 50 de tari ale lumii, suntem lideri in domeniile cazanelor sub presiune, a unitatilor de pompare pentru petrol si apa, a cazanelor si ventilatoare industriale, a echipamentelor tehnologice si componentelor pentru centrale nucleare.
Cautam profesionisti cu experienta, dar si tineri dinamici deschisi provocarilor si dornici de a face performanta, pentru completarea unei
echipe de management de elita, competitiva la nivel international. Daca va numarati printre ei, va asteptam sa va alaturati echipei noastre!