Inginer Service pentru domeniul IT / Administrator retea

TERA SOFTWARE & CONSULTING TSC

16-03-2006 | EXPIRA LA 19-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti lucra in cadrul unei echipe si veti participa la activitati de instalare de echipamente si configuratii IT mai simple sau mai complexe.
Veti fi implicat in activitati de reparatii echipamente la nivel de sisteme de operare/aplicatii Microsoft, depistare subansamble hardware defecte si administrare retea interna bazata pe Linux.
Veti primi in dotare echipamente de calcul si veti utiliza mijloacele de transport ale firmei pentru astfel de activitati.
Veti avea responsabilitatea unei activitati performante si de calitate in fata clientilor firmei.
Veti fi implicat, daca dovediti abilitati, in proiecte relativ simple de dezvoltare de aplicatii pe tehnologii standard.


CERINTE

Cautam o persoana care sa aiba experienta de minimum 3 ani in domeniul IT. Aceasta experienta se poate regasi in activitati de administrare retele, instalari de echipamente, service etc. Sunt necesare cunostinte si experienta pentru produsele Microsoft Server, Linux si instalari retele. Preferam persoane care au absolvit o facultate de profil(Automatica, Electronica,...) care sa cunoasca relativ bine limba engleza (in special intelegerea de texte tehnice)si sa aiba permis de conducere categoria B. Intrucat activitatea se desfasoara in Bucuresti candidatul trebuie sa aiba domiciliul stabil in acest oras. Candidatul ideal trebuie sa doreasca sa lucreze pe termen lung in cadrul firmei noastre, sa aiba spirit de initiativa, sa lucreze in echipa si sa aiba un caracter integru.


BENEFICII OFERITE

Firma ofera un pachet salarial interesant, bonuri de masa, telefon mobil, cat si posibilitatea dezvoltarii personale.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Tera Software & Consulting este specializata in livrarea si implementarea unor proiecte de Tehnologia Informatiei. In general furnizam clientilor nostri echipamente brand name (IBM, HP, MGE, ...).
Clientii nostri ne solicita configuratii relativ complexe sau chiar numai simple echipamente.
Obligatia noastra este sa instalam si sa asiguram functionalitatea configuratiilor furnizate.