Inginer Productie mobilier PAL

The Prince International SRL

04-04-2010 | EXPIRA LA 10-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Planificarea, coordonarea si executia productiei de mobilier de PAL conform cerintelor companiei. Actualizarea permanenta a informatiilor din domeniu si identificarea de solutii si materiale noi pentru a avea o gama cat mai actuala de produse , perfect adaptata cerintelor pietii.
Negocierea contractelor cu furnizorii si diversificarea acestora.


CERINTE

Experienta relevanta in domeniul acesta de cel putin 5 ani.


BENEFICII OFERITE

Transport asigurat
Telefon de serviciu
Bonusuri in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

The Prince International SRL, societate romano-germana, a fost infiintata in anul 1994. Suntem producatori de mobilier, pentru institutii publice, sedii de firme, spitale, cabinete medicale, notariale, scoli, facultati, societatea noastra cunoscand o evolutie continua, ca urmare a accentului pus pe trasaturile individuale ale clientilor sai.

Fiecare produs este opera unei echipe de profesionisti, reprezentand o sinteza a stilului modern si a viziunii pe termen lung.

Ca o incununare a eforturilor sustinute pe care le facem, in cadrul ceremoniei organizate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, societatea noastra a ocupat locul I in Topul Firmelor 2000 in Municipiul Bucuresti la sectiunea ?Productie de mobilier?, Locul II in Topul Firmelor 2001, Locul I in Topul National al Firmelor Private 2002 pentru productie mobilier pentru birou si magazine (exclusiv cele din metal).