Inginer Cercetare Cabluri de Telecomunicatii si Electrice

S.C. ICME ECAB S.A.

26-03-2007 | EXPIRA LA 01-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Departamentului Tehnic, inginerul cercetare cabluri de telecomunicatii si electrice are responsabilitati privind: activitati de cercetare-dezvoltare pentru proiectarea de cabluri electrice, cabluri de telecomunicatii si transmisii date, cabluri cu fibre optice; activitati de cercetare dezvoltare privind tehnologiile de fabricatie; activitati de prospectare a pietei echipamentelor si utilajelor pentru producerea cablurilor recomandand achizitionarea; activitati de asistenta la instalarea si punerea in functiune a noilor echipamente si utilaje; activitati de promovare a produselor catre potentialii clienti, inclusiv la expozitiile nationale si internationale, oferind consultanta tehnica de specialitate in legatura cu produsele companiei, in vederea satisfacerii nevoilor clientilor; activitati de gestionare a "stiintei de a face cabluri" - standarde tehnice, tehnologii.


CERINTE

Licentiat in electrotehnica, electronica sau in orice domeniu inrudit.
Excelente cunostinte de limba engleza (scris/citit/vorbit) si PC (Excel, Word, AutoCad, SAP, baze de date).
Candidatii selectati pentru interviu vor trebui sa prezinte/transmita, in format electronic, un Curriculum Vitae model european, in limba engleza, insotit de o scrisoare de intentie care va trebui sa contina, pornind de la datele publice despre ICME ECAB SA, o explicitare a aplicarii pentru post.


BENEFICII OFERITE

Se ofera un pachet salarial atractiv si oportunitatea dezvoltarii unei cariere intr-un grup industrial multinational.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit in suprafata de 70.000 metrii patrati, situate pe un teren de 268.000 metrii patrati. Compania detine de asemenea un depozit de 1000 metri patrati in Cluj si un depozit similar in Bacau, iar in conformitate cu planurile de marketing in viitorul apropiat vor fi infiintate alte puncte de vanzare in orase principale din tara.