Ingier Planificare- domeniul auto

SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA

26-04-2017 | EXPIRA LA 26-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Integrat in cadrul birourilor noastre sau la situl unuia dintre clientii nostri din zona Bucuresti, veti participa la activitati de planificare a proiectelor tehnice in cadrul biroului de studii, veti mentine legatura cu toti actorii implicati in vederea respectarii termenelor limita si veti gestiona planingurile.


CERINTE

- Absolvent/ Masterand ai facultatilor cu profil tehnic (Ex: IMST – IEI, LI; TRANSPORTURI - AR; MECANICA SI MECATRONICA, etc.) - reprezinta un avantaj
- Cunostinte de limba engleza si/sau franceza la nivel conversational - conditie OBLIGATORIE
- Cunostinte soft PRIMAVERA sau alte softuri de project management – reprezinta un avantaj
- Persoana comunicativa, organizata.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant
- Asigurare medicala
- Posibilitate de dezvoltare profesionala
- Posibilitatea de formare profesionala in cadrul unei companii multinationale
- Posibilitatea de a lucra intr-o industrie in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

- Grupul Segula
Avand un numar de peste 6000 de angajati, Grupul Segula Technologies este una din principalele societati franceze care ofera servicii de inginerie si proiectare de inalta valoare adaugata.

Prezenta globala a Grupului Segula Technologies este structurata in 60 centre de excelenta in Franta si 19 filiale internationale printre care: Spania, Suedia, China, India, Brazilia, Argentina, Romania, Statele Unite ale Americii.


-Segula in Romania

Anticipand avantajele unei implantari in Europa de Est, inca de la infiintarea sa din 1997, sucursala din Romania a Grupului Segula Technologies s-a orientat spre prestatii de inginerie si proiectare pentru diverse ramuri ale industriei. In colaborare directa cu cei mai importanti actori ai industriei franceze am acumulat o experienta ce ne permite sa raspundem celor mai exigente cereri ale clientilor nostri in ceea ce priveste competenta, calitatea si respectarea termenelor de predare ale lucrarilor.

Dispunem de o echipa experimentata si dinamica, formata pe parcursul proiectelor derulate in Romania sau direct la sediul clientilor nostri din Franta si din intreaga lume. Ca entitate a Grupului Segula Technologies beneficiem de un sprijin specific. Acesta ne permite o deschidere constanta spre noi piete, cresterea flexibilitatii si mobilitatii echipei noastre.

Viitorii angajati pe care ii recrutam vor beneficia de:

- Formare profesionala in cadrul unei companii internationale (softuri, standarde de calitate, norme de lucru, cultura organizationala).
- Posibilitatea de a utiliza cele mai noi tehnologii in domeiul proiectarii asistate de calculator.
- Posibilitatea de a lucra intr-un mediu international, intr-o industrie in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti.
- Posibilitatea de dezvoltare profesionala prin participarea la diverse stagii de formare profesionala.

In Romania Grupul Segula Technologies ofera produse si servicii de inginerie (proiectare) pentru industriile:
- automobile: echipamente, caroserie, utilaje, calcul
- aeronautica: structura, utilaje
- transporturi: structura
- instalatii generale si navale: calcul scheme principiu, planuri executie

A face parte din echipa Segula inseamna a participa la proiecte de anvergura in cadrul unei culturi a inovatiei, a schimbului si a valorificarii know-how-ului.