Hostess Online

Studio20

04-05-2023 | EXPIRA LA 04-05-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lucram intr-o atmosfera serioasa dar relaxata, oferim training si suport 24/7, cursuri gratuite de limba engleza, make-up artist, marketing - tot ce iti trebuie pentru a face cat mai multi bani. Programul de lucru este flexibil, conditiile de lucru, tehnice si estetice sunt excelente. Suntem o firma serioasa, care pune accent pe dezvoltare si profesionalism, avand rezultate deosebite de-a lungul celor 20 ani de activitate in acest domeniu.

Activitatea de live cam model sau hostess / model online sau hostess online consta in discutii prin chat text, audio si video, in limba engleza.

Te asteptam in echipa noastra, daca esti o persoana ambitioasa si iti doresti sa devii un model de top! Trimite un mail pe adresa: angajari.victoriei@studio20.com si colegii nostri te vor contacta.


CERINTE

- engleza la nivel conversational
- personalitate deschisa si comunicativa
- seriozitate
- dorinta de a reusi


DESCRIEREA FIRMEI

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si relaxat, dotari tehnice de ultima generatie, decoruri originale si, poate cel mai important, calitate recunoscuta international si recompensata cu peste 20 de premii.

Cei 18 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, toate acestea recomanda Studio 20 ca fiind cea mai buna alegere daca vrei sa ai venituri excelente, sa te bucuri de viata si sa iti faci un rost in viitor. Iti promitem sinceritate si respect, atat de necesare si totusi atat de greu de gasit la un loc de munca in Romania de astazi.

Suntem prezenti astazi in 6 tari, pe 3 continente: Europa, America de Nord si America Latina, cu 18 sedii si peste 500 de colege.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu. La noi ai toate sansele sa castigi suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile uzuale si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare, daca abordezi jobul cu seriozitate.

Poate cel mai important, Studio 20 abordeaza un stilul Glamour, adica farmec personal, discutii si manipulare, bazat pe inteligenta, cultura si ne adresam zonei adult, cum fac 90% dintre studiourile din Romania. Gheisele invata cum sa isi farmece vizitatorii si sa devina confidentul lor de suflet.