Horticultor (cunostinte arhitect peisagist)

Confidential

06-05-2006 | EXPIRA LA 12-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ingrijirea plantelor care o sa fie in stoc, lucru pe teren impreuna cu o echipa in plantare gazon, copaci, plante(munca de coordonare).
Trebuie sa se consulte si sa discute cu directorul firmei, despre plantele care urmeaza sa fie achizitionate sau sa vina cu idei si recomandari pentru plantele ce o sa fie achizitionate in viitor( in functie de cerere sau comenzi).
Realizarea unui calendar cu clientii si plantele achizitionate de acestia, cu tratamentele sau lucrarile de intretinere care trebuiesc efectuate.


CERINTE

Experienta in domeniu minim 5 ani sau cunostinte avansate despre plante in special plante exterior ( intretinere spatii verzi, tratament, plantarea-amplasare in functie de necesitatile fiecarei plante).
Recomandari de la cel putin 1 firma amenajari exterioare la care a lucrat sau lucreaza in prezent.


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea de part-time la inceput (consultanta contracost) dupa inceperea activitatii luna martie, salariu full-time atractiv cu posibilitatea de bonificatii pentru interesul acordat, practic acest angajat o sa aiba un rol foarte important in firma el o sa fie recompensat pentru lucrarile sau clientii pe care o sa-i aduca (sau procent din totalul lucrarii) o sa fie recompensat pentru munca depusa in plus.