Hidroizolator

Hidroizolatii Conduraru

10-03-2015 | EXPIRA LA 13-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII, angajeaza 1 hidroizolator cu experienta in domeniul realizarii lucrarilor de termo si hidroizolatii cu membrane bituminoase, pentru executia sistemelor de hidroizolatii in constructii civile si industriale.
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro


CERINTE

Persoanele interesate de ocuparea postului, trebuie sa trimita CV-ul + recomandare de la ultimul loc de munca, scrisoare de intentie, cat si detalii despre plecarea de la ultimul loc de munca si care sunt motivele plecarii.
Mentionam ca angajarea se face cu carte de munca, ca angajat permanent cu program de lucru de 12 ore pe zi / Luni – Sambata, salariu fix net 1200 lei/luna.
Toate aceste informatii ne sunt necesare in vederea selectarii pentru interviu si proba de lucru pe unul din santierele in executie ale societatii CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII.
Detalii pe larg pe Site: http://www.hidroizolatii-conduraru.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Conduraru Grup Hidroizolatii Bucuresti, va ofera distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de izolatii si termoizolatii in constructii civile sau constructii industriale, de asemenea compania noastra realizeaza lucrari de reabilitare integrala asupra contructiilor existente, pentru hidroizolatii la acoperis, hidroizolatii terase de bloc, reparatii acoperisuri industriale din tabla sau panouri sandwich etc.

Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor de termohidroizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau membrane pvc.

CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str.Utiesului nr.15, Sector 2, Bucuresti
Mobil: 0721.724.104, 0756.724.104
Telefon/fax: 021-410.44.00
E-mail: office@conduraru-grup.ro
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro