Groomer / frizer canin - veterinar

Perfect Pet Salon SRL

21-06-2017 | EXPIRA LA 21-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Groomerul / Frizerul cu experienta este responsabil de cosmetizarea cainilor in una din cele 4 locatii Perfect Pet (locatia se stabileste in functie de experienta candidatului, posturile disponibile si domiciliul fiecarui nou coleg, pentru a oferi un drum acasa-job cat mai scurt).
Se lucreaza in 99% din cazuri cu pachete complete de servicii. Incasarea si programarile se fac de catre personalul dedicat din receptie. In fiecare locatie exista in permanenta medici veterinari ce ofera suport frizeriei in cazul oricarei situatii delicate.

Jobul este unul full time, nu pe baza de colaborare. Exista un salariu fix rezonabil ce se pastreaza pe durata intregului an + castiguri suplimentare in functie de volumul de munca.

Toata gama de echipamente si consumabile sunt puse la dispozitie de catre Perfect Pet - groomerul are doar grija tunsului (si a curateniei in spatiile folosite + echipamentele proprii).

Avem experienta de 7 ani in domeniu, zeci de mii de caini cosmetizati si cea mai mare echipa de groomeri din Romania - oferim un alt nivel din toate punctele de vedere.


CERINTE

Groomer cu experienta de cel putin 1 an in frizeria canina.
Abilitatea de a tunde conform solicitarilor clientilor dar si a standardelor comune, din masina + foarfeca.
Disponibil pentru lucrul si in weekend (cand se lucreaza in weekend, se primesc libere in timpul saptamanii)


BENEFICII OFERITE

-Un job stabil cu program si salariu predictibil, unde nu exista nici un fel de surpriza
-Forme de angajare legale din prima zi, castiguri evidentiate pe cartea de munca, ore suplimentare platite legal (daca se doresc de angajat)
-Program de lucru clar definit (saptamanal 40 ore / 5 zile - ce pot fi distribuite intre weekend si zilele saptamanii)
-Echipa tanara si pasionata - care te poate ajuta (/obliga :) ) sa te perfectionezi in acest domeniu
-Acces la cele mai bune echipamente si produse pentru cosmetizare.


DESCRIEREA FIRMEI

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios pentru obtinerea de rezultate demne de invidiat.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Info pe http://www.perfectpet.ro sau https://www.facebook.com/PerfectPet