Gradinar

SC Lumina Institutii de Invatamant SA

12-04-2010 | EXPIRA LA 18-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI GRADINAR: AMENAJAREA SI INTRETINEREA GRADINILOR, SPATIILOR VERZI, TUNS GAZON , PLANTAT SI TRANSPLANTAT POMI, ARBORI, ARBUSTI, PLANTE CU BULBI SI FLORI, INSAMANTARE GAZON, MONTARE INSTALATII DE IRIGAT GAZONUL, INTRETINERE PLANTE IN SPATII INCHISE.


CERINTE

Angajam gradinar, necesara experienta anterioara . Este de preferat sa mai fi lucrat cu plante, culturi diverse, legume.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de instututii de invatamant particular reunite sub denumirea LUMINA INSTITUTII DE INVATAMANT asigura instruirea copiilor din invatamantul preuniversitar in scoli private.

Scolile din cadrul Lumina Institutii de Invatamant ofera servicii de educatie pentru orice grupa de varsta de la 3 la 18 ani, in cadrul cursurilor de zi.

Fiecare dintre institutiile noastre cuprinde toate ciclurile de invatamant preuniversitar: prescolar, primar, gimnazial si liceal.

In functie de necesitatile proprii, copiii pot urma curriculum-ul romanesc, in cadrul Liceelor Internationale de Informatica din Bucuresti si Constanta, sau pe cel britanic la The International School of Bucharest.

Liceele Internationale de Informatica din Bucuresti si Constanta au predare in limba engleza la materiile: informatica, matematica, fizica, biologie, chimie si engleza.
The International School of Bucharest ofera predare integrala in limba engleza cu profesori vorbitori nativi ai acestei limbi.