Fundraiser (operator de teren)

Fundatia PACT

03-09-2013 | EXPIRA LA 03-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiect: strângerea de fonduri pentru proiectul PACT pentru COMUNITATE, prin semnarea de mandate și contracte de sponsorizare pe stradă cu donatori individuali, prin debit direct (mandatarea băncii la care cineva își are contul curent să transfere, în fiecare lună, o anumită sumă către Fundația PACT, ca donație pentru proiectele pe care aceasta le desfășoară).

Debitul direct pentru donaţii este un serviciu bancar cu valoare socială adaugată, care a fost creat prin colaborarea a şase bănci din România şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC). Băncile care au lucrat împreună pentru dezvoltarea acestui serviciu sunt: BCR, BRD- Groupe Société Générale, Banca Transilvania, ING Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank. Serviciul creat le oferă clienţilor celor şase bănci posibilitatea să doneze prin debit direct pentru o cauză în care cred şi pe care o pot astfel susţine într-un mod eficient, pe termen lung şi în condiţii de siguranţă maximă.

Responsabilități principale:
- Identificarea potențialilor donatori în spații publice, în general zone pietonale, conform strategiei agreate;
- Promovarea proiectelor fundației PACT către donatorii identificați;
- Abordarea posibililor donatori în concordanță cu principiile și valorile PACT;
- Asigurarea potecției datelor cu caracter confidențial;
- Prezentarea periodică a rapoartelor de activitate.

Timpul de lucru: 4 ore pe zi, 4 zile pe săptămână, timp de trei luni. Vor fi aproximativ 6 locuri din București în care se va desfășura activitatea, în echipe de câte 2-5 oameni (zone precum Piața Romană, Piața Victoriei, Mall Vitan etc), sau alături de reprezentanții Fundației PACT care vor susține prezentări în companii.


CERINTE

Candidatul ideal:
- Să nu îi fie teamă să abordeze oamenii pe stradă pentru a le vorbi despre cauza Fundației PACT și despre proiectele sprijinite de aceasta;
- Să aibă o atitudine pozitivă și să fie pasionat de ideea de a îi ajuta pe ceilalți;
- Să fie asertiv și capabil să angajeze și pe alții în discuție;
- Să aibă energie să vorbească cu mulți oameni, dar și să treacă peste indiferență, lipsa lor de timp sau refuzul de a ajuta; deschis să comunice cu profile diferite de participant implicați în proiectele noastre;
- Să fie ambițios și vioi, gândind lucrurile în termeni de vânzări;
- Să aibă peste 18 ani și cazierul judiciar curat.

Aplicare: mail pe adresa laura@fundatiapact.ro, cu subiectul "Aplicare campanie debit direct", cu urmatoarele: CV, numar de telefon si raspunsul la urmatoarea întrebare - Dă un exemplu de situație cand ai încercat să convingi pe cineva de ceva foarte important - ce argumente ai folosit? (maximum 1000 caractere). Recrutarea se face pe masura ce primim CV-urile (on a rolling basis).


BENEFICII OFERITE

Salariu: va fi discutat la interviu – exista un salariu de bază, calculat în funcție de numărul de ore de lucru, dar vor fi oferite şi bonusuri celor care reușesc să semneze un număr mai mare de mandate de debit direct decât cel indicat de Fundația PACT.


DESCRIEREA FIRMEI

Fundația PACT (www.fundatiapact.ro) lucrează cu oameni cu inițiativă din zonele rurale și mic-urbane din sudul României și îi ajută să rezolve prin proiecte și activități probleme cu care comunitatea lor se confruntă. Le oferă training, consultanță, facilitare și o mică finanțare, iar apoi ei vin cu proiecte concrete pentru a-și ajuta comunitatea: săparea unei fântâni sau construirea unui centru cultural, realizarea unui drum sau repunerea unui muzeu în circuitul turistic.