Fundraiser

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor

09-01-2012 | EXPIRA LA 08-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Este responsabil de identificarea finanţatorilor privati si dezvoltarea unor relatii pe termen lung cu acestia
-Realizeaza activitatile de previzionare, planificare si cercetare pentru identificarea fondurilor din surse private necesare sustinerii activitatilor si dezvoltarii durabile a fundatiei.
-Elaboreaza, impreuna cu Directorul Executiv, strategia de obtinere de fonduri a fundatiei si este responsabil de implementarea acesteia
-Dezvolta instrumentele necesare implementarii planului de fundraising
-Asigura negocierea contractelor si acordurilor cu sponsorii si partenerii
-Identifica si propune noi oportunitati de fundraising, precum si incheierea de parteneriate in acest scop,
-Colaboreaza la actualizarea materialelor de prezentare ale serviciilor si produselor de fundraising ale Fundatiei si a paginii web, in scopul asigurarii promovarii adecvate
-Evalueaza piata, concurenta si se asigura de promovarea produselor si serviciilor fundatiei
-Coreleaza activitatea sa cu cea a celorlalti membri ai Echipei de Management pentru promovarea misiunii si imaginii publice ale FDP, pe plan intern si extern, contribuie la elaborarea planurilor strategice si de afaceri ale fundatiei.


CERINTE

-studii superioare
-experiența minim 5 ani in domeniu
-cunoașterea limbii engleze
-activitate anterioară in domeniul ONG


DESCRIEREA FIRMEI

Fundația Dezvoltarea Popoarelor (FDP) este o organizație neguvernamentala, activă în domeniul integrării profesionale care furnizează servicii de ocupare şi formare profesională pentru tineri si adulți la nivelul a 4 regiuni din Romania (Bucureşti Ilfov, Vest, Nord-Vest, Sud-Muntenia).
FDP intervine în mod integrat la nivelul comunităților cu trei mari obiective: prevenirea abandonului școlar, promovarea ocupării durabile, dezvoltarea inițiativelor de economie socială.
Metoda de lucru a FDP are în vedere o abordare pozitivă, care valorizează persoana, indiferent de dificultatea situaţiei în care se află, prin implicare şi participare activă.