Fundatia World Vision recruteaza voluntari

World Vision International

20-06-2012 | EXPIRA LA 20-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

RECRUTARE VOLUNTARI WORLD VISION

Aceasta campanie de recrutare a luat nastere din convingerea cã fiecare dintre noi poate schimba ceva în viata copiilor mai putin norocosi. Activitatea organizatiei World Vision vizeaza, in mod special, protejarea si bunastarea copilului aflat in situatie de risc, indiferent de rasa, religie, sex sau cultura.
Dacã îti pasã de acesti copii, dacã vrei ca datoritã tie viata lor sã fie mai coloratã, dacã vrei sã fii un prieten sincer pentru un suflet plãpând, vino !
Iata ce poti face:
'' Cautam voluntari dornici sa se implice in organizarea evenimentului Family Olympics, ce se va desfasura in perioada 30 iunie – 29 iulie 2012 in 10 orase din România si care are la baza ”Spiritul de familie, miscarea si activitatea în comun.”
In Romania numarul celor care practica un sport în familie este foarte mic si astfel în acest context, evenimentul Family Olympics doreste sa ofere un exemplu, prin evenimentele ample de idei si concursuri – activitati care pot fi organizate in familie sau in grupuri mici de prieteni.
Principalul obiectiv este acela de a sustine un program de preventie a abandonului scolar al World Vision Romania prin strangerea sumei de 100 000 de lei.
Perioada de voluntariat: 19 iunie- 31 august
Orase: Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Bucuresti, Piata Neamt, Bistrita, Sibiu, Ploiesti, Alba Iulia.
Activitati in care te poti implica:
Activitati in scoli: distributie afise si flyere
Colaborare in derularea unor activităţi sportive specifice din cadrul proiectului: suport tehnic şi administrativ în organizarea activităţilor evenimentului
Suport logistic
Vrei mai multe detalii ?
Intreaba-ma…
___________________________________________
Anda Eftinca | Coordonator national de voluntari
Fundatia World Vision Romania
Phone: (+40) 736.444.811, Fax: (+40) 241.549.867
E-mail: anda_eftinca@wvi.org | Web: www.worldvision.ro | Skype ID: anda772


CERINTE

Prin voluntariat poti invata sa relationezi mai bine cu cei din jur, sa te cunosti pe tine mai bine, sa te adaptezi diverselor situatii, sa lucrezi in echipa, sa scrii si sa implementezi proiecte,… sa faci campanii de comunicare, toate acestea ducand la a-i ajuta pe cei din jurul tau si la a produce in societate schimbarile in bine de care avem cu totii atata nevoie.


BENEFICII OFERITE

Voluntariat este un domeniu al testelor si experimentarii, care te invata ce inseamna investitia si mai apoi castigul.


DESCRIEREA FIRMEI

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Organizatia noastra este concentrata asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.