Front-end web developer

Inotec

07-01-2015 | EXPIRA LA 06-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea de noi membri pentru echipa noastra de dezvoltatori web - persoane pasionate de programare web, proactive, dinamice si dornice de a se dezvolta profesional.

Aplica acum daca iti doresti sa te dezvolti profesional si daca vrei ca lucrezi intr-o companie in care parerea ta chiar conteaza!


CERINTE

Care sunt criteriile de selectie:
Trebuie sa te pricepi la HTML, CSS, JavaScript, jQuery si putin PHP, sa stii sa te joci in Photoshop pentru mici modificari sau adaugiri la design-urile primite si, desigur, sa ai ochiul format pentru detalii si mult bun gust.

E musai sa poti sa estimezi si sa respecti termenele de livrare, sa fii dornic de a te dezvolta profesional si sa tii pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniul web develoment si web design.

Ce vei face:
- vei implementa codul HTML/CSS pe baza design-ului furnizat
- vei dezvolta interfate pentru aplicatii web in conformitate cu specificatiile proiectului
- vei testa solutiile implementate cross-browser, cross-platform si/sau cross-device pentru depistarea inconsistentelor.

Iti garantam ca iti vom multiplica exponential cunostintele tehnice si pe cele de fussball.
Hai sa ne cunoastem daca iti doresti sa te dezvolti profesional si daca vrei sa lucrezi intr-o companie in care parerea ta chiar conteaza!

Ce optiuni ai:
• ne trimiti CV-ul tau pe adresa hr@inotec.ro
• ne vizitezi si joci cu noi un meci de fussball (suntem la 5 minute de statia de metrou Aviatorilor :-)


BENEFICII OFERITE

Bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

INOTEC PLUS este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii web. Urmarim sa adaugam valoare clientilor nostri prin proiectele pe care le dezvoltam! Acesta fiind scopul, restul e placerea lucrului bine facut !