FRANTA - KINETOTERAPEUTI CU MASTER

SMART MEDIA PROJECT SRL

07-09-2011 | EXPIRA LA 07-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

EXTEREA este împuternicită de către instituțiile de sănătate publice si private pentru a le ajuta în politica de recrutare a personalului de înaltă calificare din domeniul medical (medici generaliști) și paramedical (asistenti medicali, kinetoterapeuţi, radiologi)
Sistemul de management stabilit de Exterea pentru clienti , este conceput pentru a urma procesul de recrutare, obținerea echivalenței și autorizației de munca, formarea lingvistica și integrarea profesioniștilor în țara de primire.
Candidații sunt sprijiniți de către reprezentanții EXTEREA în Polonia (Cracovia), în Ungaria (Budapesta) și în România (București). Sosirea lor în Franța este organizată de catre biroul din Paris.
În cei patru ani de existență, Exterea a recrutat mai mult de 350 de profesioniști pentru 80 de instituții de sănătate din Franţa.


CERINTE

- Limba franceza nivel conversational obligatoriu un nivel de B1
- obligatoriu diploma de DELF B1;
- Diploma de kinetoterapeut;
- DIPLOMA DE MASTER;
- Dorinta de a lucra in Franta;
- CV cu toate specializarile si realizarile avute pana in prezent;


BENEFICII OFERITE

- Plecarea rapida;
- Candidatului nu i se percep absolut nici o taxa: compania franceza plateste tot:
• avion
• deplasare de la aeroport la spital si la locul de cazare;
- In momentul acceptarii, candidatul stie in ce spital va merge, si care este salariul (salariu minim pleaca de la 1480 euro net);


DESCRIEREA FIRMEI

Obiectivul SMART MEDIA PROJECT este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a alege, in timp util si cu ajutorul informatiilor necesare, persoana pe care acestia o considera cea mai potrivita.

Obligatiile noastre constau in identificarea, selectia, testarea, evaluarea si prezentarea candidatilor dupa descrierea furnizata de Companiile angajatoare.

Consultantii SMART MEDIA PROJECT depun toate eforturile pentru a garanta acuratetea si veridicitatea informatiilor prezentate si pentru a mentine un standard ridicat al serviciilor. Trebuie subliniat, ca datele prezentate ne sunt furnizate fie de candidati fie de persoanele imputernicite sa ofere referinte. Acesta este motivul pentru care nu vom asuma responsabilitatea eventualelor erori, omisiuni si exagerari care ne-au fost induse in mod intentionat.

Decizia finala de angajare apartine in exclusivitate angajatorului.

Este motivul pentru care insistam ca decizia de angajare sa fie luata dupa o foarte atenta analiza a informatiilor furnizate si a discutiilor avute cu candidatii.

Smart Media Project SRL este una din putinele firme cu capital integral romanesc, printre putinele firme din acest domeniu acaparat din ce in ce mai mult de companiile din strainatate.

Smart Media Project SRL se caracterizeaza printr-un sistem inovativ de recrutare si selectie de personal.

Clientii nostri sunt cuprinsi intr-o gama foarte variata de categorii: incepand cu firmele mici aflate la inceputul unui drum anevoios (dar pentru fiecare drum exista un shourtcut), firmele care au deja format un nume si o traditie in Romania.

Candidatii pe care ii avem in vedere incep cu experti recunoscuti in domeniile in care activeaza, continuand cu manageri si leaderi confirmati si se termina cu proaspat absolventii care vin sa demonstreze un potential de inalta clasa.

Domeniile in care detinem experienta de recrutare sunt la fel de variate. Proiectele de recrutare in care am fost solicitati ne–au specializat in marketing, PR, publicitate si vanzari, finante si contabilitate, proiectare si executie in domeniul industrial, constructii civile si industriale, turism si servicii, medicina si farmacie.
www.exterea.com


Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti