Firma US cauta programator expert full time

Web Image Factory

23-02-2016 | EXPIRA LA 25-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noul nostru coleg va fi un pilon de baza al firmei. Pozitia va cere productivitate maxima in dezvoltarea de aplicatii web complexe, gasirea de solutii optime pentru proiecte noi, analize si estimari de proiecte, si consultanta in solutii de programare.
Lucrul se va face independent, de la domiciliu. Comunicarile legate de proiecte si munca se vor face via Skype, e-mail, SMS, si telefonic daca este imperativ. Cele 40 de ore de munca pe saptamana sunt flexibile insa se cere incadrare perfecta in termenii de predare.


CERINTE

Cautam programatori front si back end cu experienta "hands on" de minimum 3 ani in urmatoarele tehnologii:

PHP
Mysql
HTML
Javascript
JQuery
AngularJS
CSS
Bootstrap
SASS + Compass
Grunt
Git
WordPress

CALIFICARI PERSONALE:
Cautam doar specialisti calificati, cu etica profesionala impecabila. Punem mare valoare pe inteligenta, integritate, spirit novator, atentie la detalii, capacitatea de a gasi solutii optime si inedite, flexibilitate, abilitatea de a lucra atat singur cat si in echipa, talentul de a stii sa comunice succint si clar, seriozitate maxima dar si umor, si dorinta de a se mentine la zi cu ultimele tehnologii.
Cunostinte de engleza ar fi un plus important dar nu esential.


BENEFICII OFERITE

Colaborarea cu contract de munca pe termen nelimitat va ofera stabilitate cu o firma din Statele Unite activa de peste 15 ani. Candidatul calificat va fi remunerat proportional cu nivelul de experienta si dedicare. Salariul va fi discutat la interviu.
Programul este flexibil, insa predarile la timp sunt obligatorii. Veti putea lucra de la domiciliu, castigand peste nivelul de salarizare din Romania.
Plata se va face prin PayPal sau Western Union/MoneyGramm bilunar, la mijlocul si capatul lunii.


DESCRIEREA FIRMEI

Image Factory (webimagefactory.com) este o firma din SUA cu expertiza de 16 ani in consultanta, marketing, branding, si prezenta pe Internet.