expert standardizare

ASOCIATIA DE STANDARDIZARE DIN ROMANIA

31-01-2017 | EXPIRA LA 02-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

www.asro.ro
Coordonează activitatea de standardizare din domeniile repartizate.
Îndeplineşte funcţia de reprezentant al ASRO în comitetele tehnice, coordonând din punct de vedere metodologic lucrarile de standardizare in comitetele tehnice.
Coordonează activitatea de standardizare a CT nationale repartizate, urmăreşte si informeaza periodic membrii CT naţionale asupra activitatii de standardizare internaţională şi europeană.
Urmăreşte legislaţia în domeniul activităţii de standardizare şi domeniile de standardizare pe care le coordonează, precum şi metodologia de standardizare.
Dezvolta si întreţine relaţii cu autorităţile publice, agenţii economici, asociaţiile profesionale, centrele universitare si de cercetare si alţi factori potenţial interesaţi in domeniile pe care le coordonează, in vederea asigurării unei reprezentativitati potrivite in comitetele tehnice nationale pe care le coordonează.
Asigura perfecţionarea profesionala continua proprie in domeniile repartizate, dezvoltându-si aptitudinile si cunoştinţele in aceste domenii, pentru a elabora si susţine cursuri si consultanta specializata in domeniul standardizării.


CERINTE

- Studii superioare tehnice - specialitatea mecanica sau metalurgie;
- Vechime în specialitate min 4 ani;
- Cunoaşterea limbii engleze (traducere, redactare de texte în limba engleza, conversație) - nivel avansat ; cunoașterea limbii franceze sau a limbii germane constituie un avantaj.
- Operare pe calculator MS Office nivel avansat.
Desfăşurarea concursului:
- Test scris limba engleză (traducere / retroversiune / oral)
- Test scris din bibliografia anunţată
- Test operare calculator
- Interviu privind experiența și cunoştinţe generale despre activitatea de standardizare

Cererile se depun la Oficiul Resurse Umane până la data de 28.02.2017 sau prin email :cariera@asro.ro.
Documentele depuse la dosar nu vor fi returnate.
Concursul va avea loc pe data de 02.03.2017 la ora 8,30 la sediul ASRO din str. Mendeleev nr.21-25, sector 1, Bucureşti.


DESCRIEREA FIRMEI

ASOCIATIA DE STANDARDIZARE DIN ROMANIA - ASRO
Este o asociatie, persoana juridica romana de drept privat, de interes public, fara scop lucrativ, neguvernamentala si apolitica constituita ca organism national de standardizare