Expert non-cheie

SC INTEGRATE INVESTMENT SRL

19-03-2010 | EXPIRA LA 25-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Integrate Investment SRL
selecteaza experti pe termen scurt in domeniul achizitiilor publice pentru proiectul
"FT 2007/19343.05.04 - Intarirea capacitatii insitutionale a sistemului de control ex-ante in domeniul achizitiilor publice"

Implementarea proiectului FT 2007/19343.05.04 presupune, printre altele, realizarea a doua ghiduri practice pentru controlul ex-ante in domeniul achizitiilor publice, instruirea personalului, diseminarea rezultatelor obtinute in cadrul proiectului.

Pentru implementarea proiectului, in perioada aprilie ??? decembrie 2010, este necesara si contributia unui expert non-cheie, care va fi selectat in cadrul proiectului cu utilizarea criteriilor specificate mai jos.


CERINTE

Expertul trebuie sa fie independent si liber de orice fel de conflicte de interes in responsabilitatile care ii sunt incredintate. Functionarii publici si alti angajati ai administratiei publice nu pot fi angajati ca experti in cadrul acestui proiect.

Calificari si competente

Studii superioare intr-un domeniu relevant pentru achizitii publice si/sau studii superioare urmate de cursuri si/sau activitati de formare in domeniul achizitiilor publice, bune competente de comunicare, o foarte buna cunoastere a limbii romane (scris, vorbit si citit) cu o buna cunoastere a limbii engleze, cunostinte operare PC. Atestat formator constituie un avantaj.

Experienta profesionala

Minimum 3 ani de experienta relevanta (o experienta mai mare constituie un avantaj) in unul sau mai multe domenii: elaborarea de ghiduri in achizitii publice (experienta in domeniul concesiunilor si al formarii constituie un avantaj); si/sau planificarea, pregatirea si realizarea activitatilor de formare (experienta practica in domeniul formarii consituie un avantaj); si/sau managementul/supervizarea/derularea procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice.

Candidatii interesati sunt rugati sa transmita CV-urile lor in format ???PHARE??? si o scrisoare de intentie din care sa rezulte motivatia pentru care au decis sa aplice, timpul de lucru si onorariul solicitat pentru o zi de activitate.

Candidatii trebuie sa se asigure ca formatul CV-urilor va fi trimis la adresa mentionata pana la data de 25 martie 2010.


DESCRIEREA FIRMEI

Consultanta achizitii publice si cursuri formare profesionala