Expert in elaborarea metodologiei privind asigurarea calitatii serviciilor de ingrijire a copiilor pe timpul zilei la domiciliu

Romanian Angel Appeal

01-06-2011 | EXPIRA LA 01-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fundatia Romanian Angel Appeal recruteaza in vederea angajarii experti pe termen scurt pentru proiectul: “Femei pentru femei - Program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de baby-sitter” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Ocupantul postului va lucra, comform expertizei sale la elaborarea metodologiei privind asigurarea calitatii serviciilor de supraveghere si ingrijire a copiilor pe timpul zilei de catre bone /baby-sitters. Va colabora permanent in acest sens cu membrii echipei de management a proiectului.

Contract individual de munca cu timp partial, pe perioada determinata de maxim 4 luni.


CERINTE

- Studii superioare absolvite cu diploma de licenta, completate de studii postuniversitare sau alte programe de formare profesionala relevante in materia pentru care se solicita expertiza;
- Experienta in elaborarea standardelor de calitate si/sau a metodologiilor de asigurare a calitatii in domeniul serviciilor sociale.
- Aptitudini tehnice: cunostinte solide de utilizare PC (Word, Excel, Power Point, Internet Explorer), abilitate de a planifica si de a lucra eficient in echipa.

Potentialii candidati sunt rugati sa depuna o aplicatie completa constand in:
- Curriculum vitae in format Europass in limba romana cu specificatia postului vizat;
- Copii xerox dupa diplomele, atestatele si certificatelele de absolvire care atesta
informatia continuta in CV si conformitatea cu cerinte postului;
- Scrisoare de motivatie.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 20 iunie 2011 ora 16.00.

Aplicatiile pot fi depuse direct la secretariatul Fundatiei RAA din Strada Agricultori 116 A,
Sectorul 2 Bucuresti (intrarea prin Aleea Alexandru Tzigara Samurcas) . Numai aplicatiile
complete, transmise pana la termenul limita vor fi luate in considerare in vederea selectarii
pentru interviu.

Fundatia Romanian Angel Appeal este un angajator care ofera egalitate de sanse.


DESCRIEREA FIRMEI

Fundatia Romanian Angel Appeal (Apelul Ingerului Roman) este o organizatiei non-profit infiintata in anul 1991, acreditata ISO 9001:2008, care deruleaza in prezent Proiectul „Femei pentru femei” – Program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de baby-sitter, finantat de Fondul Social European, in cadrul Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritara 6 „Promovarea Incluziunii Sociale” Domeniul major de interventie 6.3. „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.