Expeditor International

PRO ACTIVE Logistics & Forwardings

05-05-2012 | EXPIRA LA 07-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentant local cu atributii de operare si dezvoltare trafic international rutier (FTL/LTL), cu posibilitatea de evolutie catre Director zonal, in functie de capacitatea de dezvoltarea a echipei si afacerii in zona. Salariul va fi negociat flexibil, cu evolutie in trepte raportate la performanta operationala probata sau in alt mod motivant convenit impreuna.


CERINTE

Cautam persoane dinamice, care sa se manifeste flexibil si fara prejudecati rigide in interesul clientilor, cu o abordare antreprenoriala a afacerii in orasul sau zona sa, pentru care va avea libertatea si intreg suportul de a o dezvolta pe masura capacitatilor sale reale. In afara oraselor Arad si Bucuresti, se poate lucra si de acasa in perioada de inceput, respectiv pana ce punctul de lucru trebuie infiintat si isi acopera costurile. In locul scrisorii de intentie formale, preferam primirea unei schite de proiect personal a fiecarui candidat (prezentand sumar ce / cum si cu ce mijloace doreste sa faca - maximum un A4, si un email poate fi suficient, chiar si un telefon), care va fi un element important de sprijin in procesul de selectie.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa;
Decontare cheltuieli justificate;
Elemente motivationale negociate raportat la performanta


DESCRIEREA FIRMEI

PRO ACTIVE Logistics & Forwardings SRL este o companie specializata in toate tipurile de transport si expeditie de marfa, logistica si consultanta, axata in special pe transportul maritim containerizat FCL/LCL si aerian de marfuri la import/export, oferind totodata intreaga gama de servicii conexe transportului, inclusiv intermediere formalitati vamale de import/export in portul Constanta si aeroportul Otopeni.