EXECUTIVE LEGAL ADVISER

Media Market

31-05-2009 | EXPIRA LA 14-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

SARCINI SI ATRIBUTII:

* Reprezinta societatea in fata instantelor judecatoresti, a organelor arbitrale, a altor organe cu activitate jurisdictionale, a notarilor publici, precum si in raporturile cu autoritatile publice, institutiile de orice natura si cu persoanele fizice si juridice;
* Redacteaza in timp util si in conditii de calitate actiuni, intampinari, contestatii, memorii, plangeri, alte acte cu caracter jurisdictional sau procedural si formuleaza cai de atac ordinare si extraordinare, utilizand orice mijloace legale pentru apararea si valorificarea drepturilor si intereselor patrimoniale si nepatrimoniale ale societatii;
* Informeaza prompt asupra schimbarilor din legislatie care pot afecta activitatea companiei;
* Redacteaza contracte civile si comerciale si verifica legalitatea contractelor incheiate de alte departamente, asigurand protectia societatii in raport cu partenerii de afaceri;
* Avizeaza documentele care reglementeaza raporturile de dreptul muncii si sanctionarea abaterilor disciplinare;
* Obtine diverse avize si autorizatii necesare bunei functionari a societatii;
* Solutioneaza din punct de vedere legal problemele aparute in activitatea companiei;
* Asigura asistenta juridica necesara activitatii zilnice a Directorului General;


CERINTE

Pentru ocuparea acestui post CERINTELE sunt:

* Absolvent studii superioare juridice;
* Experienta minim 5 ani CONSILIER JURIDIC SOCIETATE PRIVATA;
* Cunostinte de limba ENGLEZA COMERCIALA la nivel avansat;
* Cunostinte bune de operare PC: Ms.Office;
* Permis auto categoria B, cu experienta.

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana organizata, rezistenta la stres, cu abilitati dezvoltate de comunicare si de lucru in echipa, putere de concentrare si capacitate de sinteza, capacitate de adaptare la situatii noi, orientare catre gasirea unor solutii juridice eficiente, dornica de a se implica puternic in derularea activitatii companiei.

RESPONSABILITATI/BENEFICII:
VA OFERIM POSIBILITATEA sa apreciati daca profilul dumneavoastra corespunde CERINTELOR POSTULUI si daca BENEFICIILE oferite sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra.
IN CAZUL IN CARE CELE DOUA CONDITII SUNT INTRUNITE (CERINTELE SUNT RESPECTATE SI BENEFICIILE SUNT ACCEPTATE DE CANDIDAT), VA INVITAM SA NE CONTACTATI LA TELEFON PENTRU A PROGRAMA UN INTERVIU DIRECT.
Ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 9,00 - 17,00 la telefon 021.211.45.22.; VODAFONE 0722.33.12.55; ORANGE 0745.031.031.


BENEFICII OFERITE

BENEFICII:

-Salariul NET lunar este de 6000 RON;
-In perioada de proba salariul net oferit este de 5000 RON;
-Se ofera bonuri de masa, telefon, auto pentru deplasari in interes de serviciu, prime si bonusuri in functie de implicarea in activitate.
-Program de lucru L-V, 09.00-18.00, disponibil la program prelungit.
-Angajarea are loc pe baza de contract individual de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources Agency - Consultanta in domeniul Managementului Resurselor Umane, head hunting, proiectarea si dezvoltarea carierei, testare si evaluare psihologica.
POSTURILE DISPONIBILE VA SUNT PREZENTATE DACA ACCESATI www.mediamarket.ro

CLIENTUL NOSTRU ESTE O COMPANIE CE ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE PRODUCTIE, COMERT CU AMANUNTUL, SERVICII ALIMANTATIE PUBLICA, DEZVOLTATOR IMOBILIAR. Locatia este in Bucuresti, sectorul 6.