Evaluator

BANCA C.R. FIRENZE ROMANIA S.A.

02-04-2010 | EXPIRA LA 08-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Evalueaza garantiile materiale propuse de clienti in vederea acordarii de credite/emiterii de angajamente si intocmeste rapoarte de evaluare care vor face parte integranta din dosarul de creditare;
-Reevalueaza garantiile existente si intocmeste rapoarte de reevaluare care se ataseaza la dosarul de derulare a creditului.


CERINTE

-Studii superioare;
-Atestat ANEVAR cu stampila valabila emisa de ANEVAR;
-Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;
-Experienta obligatorie pe un post similar in domeniul financiar bancar de minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).
In cadrul Grupului, Banca CR Firenze ? infiintata in 1829 si cotata la Bursa italiana din 2000 ? are, pe langa rolul de banca operativa, un rol de banca leader, cu sarcini de directionare si coordonare. Din 1998 pana in prezent activitatea Grupului s-a amplificat, putand conta pe prezenta ? pe langa cea a bancii leader din Firenze ? a Caselor de Economii din Civitavvechia, Mirandola, Orvieto, Pistoia si din Spezia.
Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 17 sucursale (10 in Bucuresti si in Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara,Cluj-Napoca, Brasov,Ramnicu-Valcea)