ELECTRICIAN- 3 posturi - productie publicitara

NEFERTITI Human Capital Consulting

04-06-2010 | EXPIRA LA 10-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este una dintre cele mai active si competitive firme de pe piata romaneasca de productie publicitara, certificata ISO 9001. Pentru divizia de productie suntem in proces de selectie a 3 electricieni.

Principalele activitati:
- realizarea circuitelor electrice pentru semnalistica luminoasa de exterior (semne/firme de diferite dimensiuni, roof-topuri, totemuri, semne pentru fatade din aluminiu, inox, plastic, neon, casete luminoase etc.),
- realizarea circuitelor electrice pentru semnalistica de interior (semne din neon, printuri digitale, POS-uri),
- realizarea circuitelor electrice pentru mobilier publicitar sau personalizat
- asigurarea montajului acestora, inclusiv deplasari in tara si strainatate


CERINTE

- experienta in domeniul productiei publicitare constituie un avantaj cert
- experienta ca electrician minim 2-3 ani
- spirit de echipa
- disponibilitate maxima


BENEFICII OFERITE

- negociabile


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

www.nefertiti-hcc.ro
www.nefertiti-hcc.eu

cv@nefertiti-hcc.ro