Electrician

SC Romania Hypermarche SA

22-05-2022 | EXPIRA LA 10-06-2022

RESPONSABILITATI

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Efectuezi controlul si diagnosticarea instalatiilor electrice de comanda, de forta si de iluminat, realizezi repararea instalatiilor defecte, urmaresti functionarea echipamentelor, cauti si propui solutii pentru optimizarea proceselor si verifici periodic echipamentele in conformitate cu planul de mentenanta anuala.


CERINTE

Calificare de electrician electromecanic (domeniul electric), care au experienta de minim 2 ani in domeniu, cu spirit de echipa si seriozitate, care sunt punctuali si proactivi.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere
Contract pe perioada nedeterminata
Tichete de masa
Prime variabile
Bonus lunar de performanta
Decont pentru transport
Abonament medical la o clinica privata
Formare la locul de munca
Colaborarea cu o echipa energica si dinamica
Program de lucru in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna
Beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!