Editor Teatru

PORT Computer Romania

22-06-2008 | EXPIRA LA 28-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce ai de facut?
Sa editezi programele tuturor teatrelor din Bucuresti si din tara, sa anunti si sa postezi întregul calendar de premiere al acestora.
Sa redactezi texte pentru descrieri si recomandari premiere, celelalte spectacole, alte evenimente, actualizând saptamânal baza de date pe care o gestionezi;.
Sa identifici si sa postezi toate festivalurile de teatru, dans, opera din întreaga tara, cu program, descriere si (dupa caz) recomandare. Si introduci pe site toate aceste informatii în timp real, cu deosebita acuratete si cu cât mai multe detalii (distributii pe roluri, ceilalti realizatori, fotografii, descrieri si/sau recomandari, link-uri).
Si întretii constant relatiile cu sursele existente de organizare a evenimentelor si sa identifici altele noi. Ajunge?!


CERINTE

Ce cautam?
Editor site PORT.ro (sectiunea teatru/festivaluri/recomandari) cu profunda (?) pregatire cultural-teatrala, student/a, dar mai bine absolvent/a al unei facultati de specialitate cu ceva, ceva experienta.
Ce trebuie sa stii?
Sa cunoti si sa iubesti artele spectacolului din România, viata teatrala bucuresteana si nu numai.
Sa stii la computer: Office (bine de tot), internet, paint shop.
Ce ne-ar mai placea sa stii (pe langa cele de mai sus)?
O limba straina. Si navighezi constant pe celelalte site-uri culturale si de - infotaiment- . Sa frunzaresti presa, sa te pricepi, la nevoie, si scrii chiar o cronica.
Cum ne-ar placea sa fii? Ca noi. Comunicativ, creativ, iscoditor, detailist, entuziast, corect si perfectionist, modest, mereu la curent cu tot ce e nou în teatru, dans, opera. Si-ti placa alternativa culturala.


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim? Un job sigur, o echipa prietenoasa, sefi simpatici. Te trimitem la teatru, concerte, alte spectacole. Te acreditam la festivaluri. Te vom ajuta sa înveti si sa stii mai multe. Te platim la timp. Programul îl începem la ora 9.00 si, daca îti faci treaba, nu trebuie sa ramâi la birou doar de dragul pontajului. Si asta nu e totul...


DESCRIEREA FIRMEI

PORT Computer - este o societate pe actiuni, americano - maghiara creata in 1995. In prezent detine in Ungaria cea mai mare baza de date cuprinzand informatii culturale, fiind un puternic furnizor de date pe piata interna de Internet. PORT Computer Romania, infiintata in august 2000, este reprezentanta acestei companii in Romania. Site-ul port.ro a fost lansat in iunie 2001.
PORT Computer urmareste sa devina cel mai puternic provider Internet de informatii culturale in Europa Centrala si de Est, intentionand sa mai deschida filiale.