Economist specialist BUGETE

ANTICOROSIV S.A.

12-10-2006 | EXPIRA LA 18-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Coordoneaza si participa la intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli pe firma si centre de profit sau de gestiune.
2. Monitorizeaza permanent schimbarile intervenite in premisele initiale care au stat la baza intocmirii bugetului si intocmeste un raport de rectificare bugetara.
3. Intocmeste rapoarte de analiza lunara, trimestriala si anuala privind executia bugetara.
4. Intocmeste prognoza de cash-flow saptamanala si lunara.
5. Intocmeste raportul trimestrial bugetat-realizat-estimat.
6. Stabilirea, completarea, modificarea formularelor (documentelor) pe baza carora se întocmesc bugetele pe centre de profit, auxiliare si de gestiune sistem cost ¿ ora - productie
7. Urmareste lunar gradul de realizare a bugetelor pe centre de profit, auxiliare si de gestiune solicitând personalului responsabil de bugete din cadrul acestor centre analize si rapoarte asupra cauzelor nerealizarii obiectivelor si prezentarea de masuri pentru eliminarea acestora ; Informeaza operativ asupra modului de realizare a bugetelor si prezinta informari scrise cu privire la rezultatele obtinute la nivel de centru si societate.


CERINTE

- absolvent al unei institutii de invatamant superior economic ( cu licenta)
- experienta minim 1 an in domeniu
- cunoastere Microsoft Office
- aptitudini de comunicare, capacitate de analiza si sinteza


BENEFICII OFERITE

- traininguri interne si externe,
- posibilitatea de dezvoltare si promovare in cadrul companiei,
- bonusuri in concordanta cu rezultatele;


DESCRIEREA FIRMEI

Lider national in realizarea protectiei suprafetelor de metal si beton ce ofera solutii moderne pentru combaterea coroziunii, prelungind viata instalatiilor si constructiilor, contribuind la reducerea costurilor in timp si la protejarea mediului inconjurator. Diversificarea continua a gamei de produse, raspunzand in permanenta cerintelor specifice ale clientilor, completata de un pachet de servicii de consultanta si executie, absolut necesar in definirea unei oferte flexibile si moderne, fac din ANTICOROSIV S.A. un partner de afaceri solid si de incredere, un prieten de nadejde pentru cei peste 5000 de clienti ce folosesc produsele noastre!