Economist de gestiune

SC T DANCOR ROMCONSTRUCT SRL

14-03-2017 | EXPIRA LA 13-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Inregistrarea si verificarea facturilor de achizitie si notelor de intrare receptie;
- Inregistrarea, urmarirea si verificarea bonurilor de consum, transferurilor intre gestiuni a materiilor prime si auxiliare;
- Inregistrarea, urmarirea si verificarea situatiilor de lucrari si servicii executate;
- Inregistrarea, urmarirea si verificarea productiei stocate;
- Intocmirea de rapoarte operationale cantitativ-valorice pentru stocuri si productia in curs de executie;
- Asigurarea corespondentei si circulatia documentelor financiar-contabile cu privire la contabilitatea si gestiunea stocurilor si productiei in curs de executie;
- Verificarea acuratetii documentelor financiar-contabile de gestiune intrate in companie si obtinerea tuturor aprobarilor in vederea inregistrarii acestora in contabilitatea companiei.


CERINTE

Absolvent facultate cu profil economic.
Experienta profesionala in contabilitate de gestiune/productie minim 5 ani.
Aptitudini operare MS Office.
Cunostinte operare program SAGA.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma cu capital integral privat fondata in anul 1994, T Dancor Romconstruct are o experienta vasta in executia lucrarilor de constructii civile si industriale precum si a instalatiilor aferente. S-a facut remarcata datorita seriozitatii si profesionalismului echipei de conducere si a intregului personal. Societatea are implementat si mentine un sistem de management al calitatii certificat CERTIND ISO 9001:2001, un management de mediu certificat CERTIND ISO 14001:2005 precum si un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale certficat CERTIND OHSAS 18001:2008.
Bazandu-ne pe experienta acumulata, sprijinindu-ne pe o sustinere materiala consistenta si in continua dezvoltare, cultivand cu atentie un personal calificat, bine motivat si implicat in politica firmei de asigurare a calitatii in toate directiile de activitate pe care aceasta le abordeaza avem convingerea ca vom putea raspunde competent tuturor solicitarilor clientilor nostri.