Economist Control Facturi Costuri (cod RW CFC)

Kaufland Romania SC

12-03-2009 | EXPIRA LA 03-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Controlul facturilor: verificarea conditiilor necesare de forma pentru a putea fi inregistrate in cntabilitate (existenta elementelor obligatorii pe facturii, corectitudinea calculelor, existenta documentelor care atesta receptia bunurilor, prestarea serviciilor, etc)
- Verificarea facturilor in vederea respectarii prevederilor contractuale de livrari /prestari servicii incheiate cu furnizorii (conditii de plata, modalitate de facturare, preturi)
- Inregistrarea facturilor de costuri si mijloace fixe respectand cerintele contabile si fiscale ale legislatiei in vigoare si reglementarile interne ale companiei
- Participarea la activitatile de inchidere la sfarsit de luna;
- Arhivarea documentelor respectand procedurile interne


CERINTE

- Studii economice de specialitate finante- contabilitate
- Experienta relevanta minim 1-2 ani (in domeniul contabilitatii);
- Bune cunostinte operare MS Office;
- Cunostinte operare SAP constituie un avantaj;
- Limba engleza/ germana constituie un avantaj;
- Seriozitate, abilitatea de a lucra in conditii de stres, spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

Oportunitatea dezvoltarii unei cariere de succes in una din cele mai dinamice firme pe plan international si un salariu motivant in functie de performante.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu peste 800 de filiale Kaufland este pe plan intern si international una din cele mai dinamice companii din domeniul comertului cu amanuntul din Germania.

Calitatea, gama diversificata de produse cat mai ales preturile mici sunt pentru client cele mai importante criterii de alegere.
Kaufland indeplineste exact aceste dorinte.

La Kaufland clientul este mereu in centrul atentiei.

Acestea sunt bazele succesului nostru.

Sunteti interesati?

Atunci va rugam sa ne trimiteti scrisoarea de intentie specificand pozitia si codul pozitiei pentru care aplicati, CV-ul, o fotografie, copii dupa actele de studii care va reprezinta cel mai bine.

Va rugam sa ne comunicati informatii in legatura cu disponibilitatea de a incepe activitatea in cadrul firmei cat si asteptarile salariale.

Numai candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati.