economist/contabil

Jilaveanu Transcom

12-07-2017 | EXPIRA LA 11-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cerinte
- Inregistrarea de documente programul de contabilitate :facturi de achizitii bunuri si servicii, NIR,verificare facturi clienti, deconturi de cheltuieli, incasari si plati conform registrului de casa , extrase de cont bancar, punctaje cu furnizori si clienti,componenta soldului contului contabil
- Intocmirea de situatii si rapoarte financiar-contabile pentru managementul companiei, verificarea si corelarea acestora
- Participarea in activitatea valorificare a inventarelor, participarea la arhivarea documentelor contabile.


CERINTE

experienta peste 3ani


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata ¿n 1998, av¿nd un capital integral privat, compania noastra, ce are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri, se afla ¿ntr-un proces continuu de dezvoltare si ¿mbunatatire a serviciilor oferite clientilor ¿n conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Toate aceste standarde occidentale sunt atinse beneficiind de personal ¿nalt calificat si bine organizat pe departamente si divizii, ¿n scopul gestionarii c¿t mai eficiente a activitatii.
Calitatea serviciilor companiei noastre si dotarile moderne ale parcului auto ne-au adus printre parteneri directi companii mari din Germania, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Italia si Romania precum si case de expeditie de renume din aceeasi arie pentru care avantajele oferite de firma noastra au fost apreciate in mod deosebit.

Activitatea companiei noastre se desfasoara in conformitate cu procedurile impuse de standardul de calitate ISO9001:2001.
Cautam in mod constant noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport si expeditii si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.


Stim ca sansa noastra de a ne dezvolta este de a face totul pentru a satisface exigentele clientilor.
Structura parcului propriu :

• autocisterne

• semiremorci - 22 tone (izoterme frigorifice)

• autospecializate frigorifice 25 tone (12 tone sarcina utila)
Serviciile oferite:



Activitatea de baza a companiei JIL¿VEANU TRANSCOM este transportul intern si international de marfa prin intermediul autobazei proprii.

Astfel, datorita numarul mare de camioane de care dispunem, suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cerintelor dumneavoastra si totodata sa ne adaptam nevoilor si exegentelor clientului nostru.

Flexibilitate:

Servicile noastre sunt adaptate necesitatilor clientilor nostri prin flexibilitate si viteza de reactie.

Rapiditate:

stim cat de pretios este timpul Dumneavoastra. Vrem sa va oferim posibilitatea de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.