ECONOMIST

SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

19-03-2008 | EXPIRA LA 29-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de efectuarea contabilitatii activitatii SOS – Satul Copiilor Bucuresti pe baza planului de conturi romanesc si in conformitate cu planul de conturi SOS KDI pe baza de prebookings in conformitate cu Manualul Financiar SOS KDI.
- Centralizarea si trimiterea lunar a rapoartelor impreuna cu toate documentele financiare catre Biroul National de Coordonare.
- Comunicarea tuturor datelor privind salariile si celelalte obligatii enumerate mai sus, inspectorului de personal pentru a fi comunicate la Camera de Munca, in vederea inscrierii veniturilor salariilor in carnetul de munca al fiecarui salariat. Completarea declaratiilor si darilor de seama in conformitate cu legislatia in vigoare.
- Intocmirea lunara a documentatiei privind justificarea Subventiei de la stat conform Legii 34 / 1998.


CERINTE

- Absolvent al unei facultati cu profil economic sau student in ultimul an de studiu
- Cunostinte operare PC (Word, Excel);
- Limba engleza
- Permis conducere (este un plus)
Cei interesati pot trimite CV-ul prin posta pe adresa Str. Natatiei Nr. 66B, Sector 1, Bucuresti, cod postal 013325, pe e-mail la catalina.buzdugan@sos-satelecopiilor.ro sau pe fax la 021-668.00.72 pana la data de 29.03.2008.
Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu


BENEFICII OFERITE

Organizatia ofera posibilitatea de a lucra pentru o idee generoasa pusa in slujba copiilor in dificultate, compensata de un salariu adecvat functiei si profilului caritabil al organizatiei, de o mare stabilitate a locului de munca, precum si de formarea profesionala continua.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi oferim o familie copiilor ajunsi in dificultate, ii ajutam sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc.
SOS Satele Copiilor s-a cladit pe baza unor convingeri si atitudini fundamentale, ce reprezinta esenta succesului nostru. In indeplinirea misiunii noastre, urmatoarele valori durabile ne ghideaza actiunile, deciziile si relatiile:
CURAJ
ANGAJAMENT
INCREDERE
CREDIBILITATE