DTP-ist

AAA PLUS POLIGRAFIE SRL

07-09-2015 | EXPIRA LA 09-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- realizeaza machete in vederea trimiterii la tipar
- verificarea tehnica si optimizarea machete deja realizate in vederea tiparirii sau publicarii lor pe diferite suporturi media;
- se ocupa de incadrari tehnice si grafice in parametrii de productie ceruti in procesele tehnologice;
- proceseaza imagini din punct de vedere tehnic


CERINTE

- abilitati tehnice
- trebuie sa cunoasca programele, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign si Corel Draw
- sa aiba bune cunostinte de design, fonturi si machetare necesare transpunerii propunerii de creatie intr-un document pentru tipar
- abilitati de corectie a culorilor si retus
- cunostinte de prepress si de productie pentru tipar.
- experienta de minimum 1 an
- capabil sa lucreze in echipa


BENEFICII OFERITE

- salariul se va negocia in cadrul interviului


DESCRIEREA FIRMEI

AAA Plus Poligrafie este o companie nouă, importantă pe piaţa tipăriturilor şi a ambalajelor datorită echipei cu o experienţă de peste 16 ani în domeniu, a utilajelor noi şi performante cu care putem satisface nevoile clienţilor şi putem face faţă oricărei cerinţe din domeniul poligrafic.
AAA Plus Poligrafie poate executa toate operaţiunile pentru obţinerea produsului finit în regim propriu astfel încât calitatea acestuia este permanent urmărită iar preţurile sunt foarte avantajoase pentru clienţii noştri.
Venim în întampinarea nevoilor clienţilor tipărind pe toate tipurile de hârtie: offset, monocretat, dublucretat, triplucretat, hârtie autocolantă, hârtie pentru etichete, hârtie alimentară, cartoane duplex şi triplex precum şi pe cartoane speciale până la 900g/mp.
Un alt avantaj este faptul că datorită liniei automate de caşerat, putem face caşerări pe carton microondul şi carton ondulat, precum şi pe alte tipuri de suport: mus, foam, astfel încât putem asigura cutii de prezentare, ambalaje, stand-uri etc.
Viteza maximă de producţie a maşinii de tipar este de: 16.000 coli 74 x 104 cm/ora.
AAA Plus AAA Plus Poligrafie poate produce pentru firma Dvs. de la cărţi de vizită, foi cu antet, pliante, broşuri, reviste, mape de prezentare, afişe, etichete, flyere, calendare, block notes, print indoor sau orice alt produs de papetărie personalizat până la ambalaje complexe sau atipice.