Dispecer monitorizare

SC Romania Hypermarche SA

13-08-2022 | EXPIRA LA 17-08-2022

RESPONSABILITATI

Ne completam echipele din Cora Alexandriei si Cora Pantelimon cu dispeceri monitorizare!


CERINTE

Supraveghezi permanent zonele sensibile din magazin si magazinul dupa inchidere cu ajutorul camerelor video, identifici si raportezi situatiile cu risc.

Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Locatiile in care postul este disponibil: Cora Alexandriei si Cora Pantelimon!

Haide in echipa noastra! Trimite-ti CV-ul la: recrutare@cora.ro sau suna la 0758.013.417!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!