Director Tehnic Ceramice si Sanitare

WKH-Dezvoltare Organizationala

22-08-2007 | EXPIRA LA 21-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

sigura o buna relationare cu toti clientii existenti si potentiali
-reprezinta compania in relatiile cu colaboratorii externi in domeniul tehnic al produselor sanitare, ceramice
-mentine relatia cu autoritatile cu privire la asigurarea documentatiei tehnice cerute de legislatia in vigoare
-mentine relatia cu societatile de proiectare, arhitecti si designeri
-mentine relatia cu referentii tehnici din cadrul filialelor
-colaboreaza cu departamentul comercial


Oportunitati:
- Oportunitatea de a lucra intr-o companie lider de piata
- Desfasurarea activitatii alaturi de profesionisti
- Salariu atractiv si bonusuri corelate cu performan¿ele înregistrate;


CERINTE

absolvent al unei institutii de invatamant superior de specialitate
-minim 3 ani experienta in domeniul tehnic al produselor sanitare si ceramice
-minim 3 ani experienta intr-o pozitie recenta de management
-proactiv, deschis la schimbari si inovatii
-transmite cunostintele necesare pentru formarea angajatilor si cresterea performantelor acestora
-are si incurajeaza spiritul de echipa si munca in echipa


BENEFICII OFERITE

In prezent, compania client este caracterizata de utilizatorii produselor drept lider de piata, sursa de produse moderne, companie serioasa si de incredere, cu o activitate intensa. Romstal este membru fondator al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Centrale Termice. Constructiile care poarta amprenta produselor comercializate de Romstal, cele care includ in infrastructura tevi, fitinguri, care folosesc tubulatura furnizata de companie, sisteme de conditionare a aerului, pompe, radiatoare, robineti, colectii de gresie si faianta sunt la fel de diverse ca si oferta companiei: spatii comerciale, cladiri de birouri, unitaji de invatamant si de agrement, sedii de institutii publice intr-un numar extrem de mare.
Echipamentele Romstal sunt integrate in sedii Cora, Billa, Praktiker, Carrefour, Sellgros, Pic, Vel Pitar, Petrom, Lukoil, Mitsubishi Motors, Flanco, Global, Toyota, NordGate, OTP Bank, Garanta, BCR, BRD, Hotel Europa, Palatul Parlamentului, Palatul de Justitie, sedii Electrica, etc.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.