Director tehnic

NEFERTITI HUMAN CAPITAL CONSULTING

28-08-2007 | EXPIRA LA 27-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un important holding multinational ce activeaza in urmatoarele domenii:
- instalatii electrice
- sisteme de iluminat (public sau privat)
- constructii
In prezent Clientul nostru este bine reprezentat prin numeroase filiale in Rusia, Slovacia, Franta, Algeria, Grecia si Germania. Grupul este prezent in Romania din 2000, cu reprezentante pentru toate cele 7 companii ce formeaza holdingul la nivel multinational.
Dezvoltarea exponentiala a activitatii grupului nu poate fi sustinuta decat de o echipa consolidata, formata din profesionisti de inalta clasa. Politica de resurse umane a grupului incurajeaza independenta angajatilor in cadrul companiei dublata de un management de echipa. In aceasta companie ideile bune si solutiile eficiente sunt apreciate, indiferent din partea cui vin. Inteligenta, automotivarea si dedicarea sunt calitatile care fac diferenta ... nu functia.
Desi partea electrica este predominanta in proiectele realizate de Clientul nostru, partea mecanica-direct legata de cea electrica- nu este de neglijat.
Directorul tehnic pe care il cautam trebuie sa stapaneasca foarte bine domeniul electro-mecanic si sa coordoneze o echipa formata din 10 ingineri cu background electric sau mecanic.

Atributii:
- Studierea documentatiei furnizata de client sau de celelalte departamente ale holding-ului ;
- Coordonarea echiepi pentru culegerea datelor de pe teren;
- repartizarea intocmirii si analiza temei de proiect;
- Verificarea calculelor, memoriilor tehnice si desenelor specifice pentru elaborarea proiectului;
- Coordonarea departamentelor/tertilor implicate/i in proiect;
- Mentinerea relatiei cu beneficiarul pe durata procesului de proiectare;
- Asistenta tehnica la beneficiar; gestioneaza reviziile asumate prin contract ;
- Supervizeaza echipa de executie – acolo unde este cazul – si emite instructiunile de lucru pentru procedurile nestandardizate (teste, urgente, etc)


CERINTE

- Studii tehnice superioare, profil mecanic sau electric
- minim 4 ani in proiectare sau productie; coordonare de echipe de lucru minim 2 ani
- Cunostinte necesare: calcul rezistenta mecanica, calculul elementelor mecanice din instalatiile electrice, actionari electro-mecanice, elemente de automatizare, cunoasterea avansata a programelor de proiectare asistata (CAD/CAE)
- Utilizare software de proiectare asistata
- Utilizare AUTOCAD (notiuni de baza)
- Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate, in functie de proiecte;
- cunoasterea limbii engleze - nivel avansat
- cunoasterea altei limbi straine de circulatie internationala constituie un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.