DIRECTOR PRODUCTIE,INGINER TEHNOLOG,MANAGER CALITATE

S.C.MELKART COM. S.R. L.

26-09-2009 | EXPIRA LA 02-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI :

Imbunatateste retetele actuale si concepe retete noi
Supravegheaza si coordoneaza procesul tehnologic, respecta retetele si fazele corespunzatoare fiecarei operatiuni in parte
Contribuie la cresterea calitatii produselor si mentinerea lor la parametri calitativi corespunzatori


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL :

• ABSOLVENT AL FACULTATTII DE INDUSTRIE ALIMENTARA
• EXPERIENTA MINIMUM 3 ANI IN TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE/INDUSTRIA ALIMENTARA
• CURS ISO 22000
•APTITUDINI:dinamism, entuziasm, responsabilitate, perseverenta, corectitudine, creativitate, capacitate de organizare, coordonare activitate, spirit de lucru in echipa, atentie la detalii, atentie distributiva, capacitate de concentrare si invatare, interes crescut pentru orice provocare


BENEFICII OFERITE

MELKART va ofera sanse reale de a activa intr-o COMPANIE PUTERNICA,IN PLINA EXPANSIUNE, in care atmosfera pozitiva si deschisa, dar si RESPECTUL fata de angajati va ofera SANSE EGALE DE PROMOVARE, iar MUNCA PRESTATA, PLATITA DIRECT PROPORTIONAL!
Compania va ofera sansa unei dezvoltari atat pe plan profesional,cat si material, prin conditii extrem de avantajoase (inclusiv cazare) si un pachet salarial foarte tentant !!!!!!


DESCRIEREA FIRMEI

ABATORIZARE SI COMERCIALIZARE CARCASA CARNE/ PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR PREPARATE DIN CARNE/ RETEA DE MAGAZINE //

FABRICA DE MEZELURI & ABATOR, PRODUCATOR & DISTRBUITOR,compania MELKART,societate cu capital integral privat,ofera potentialilor clienti achizitionarea unor produse de CALITATE LA CELE MAI MICI PRETURI !

Compania s-a impus pe piata romaneasca prin SERIOZITATE, prin stabilirea unor relatii durabile cu partenerii de afaceri.

A reusit acest lucru,si prin TEHNOLOGIA GERMANA; preocupandu-se in mod deosebit de extinderea si de modernizarea abatorului si a fabricii, in conformitate cu NORMELE EUROPENE.O alta prioritate a echipei MELKART,cu o vasta experienta,este respectarea cu strictete a STANDARDELOR EUROPENE de igiena si calitate, cat si SIGURANTA CONSUMATORULUI.

•Compania MELKART,ca urmare a profitului obtinut,raportat la numarul de angajati, a fost clasata, in anul 2005 in topul primelor firme.

• De asemenea, a fost desemnata ca inregistrand o dinamica extrem de interesanta, comparativ cu firmele concurente, raportata la aceeasi perioada de timp.

• Compania MELKART s-a impus de asemenea, prin atentia deosebita pe care o acorda SANATATII CONSUMATORULUI.


Compania MELKART urmareste recunoasterea din partea consumatorilor, ca fiind PRODUSELE CU CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET, care vor asigura SUCCESUL firmelor partenere si satisfactia consumatorilor prin gustul unic, cu adevarat natural, dar si traditional.

In speranta manifestarii interesului dumneavoastra,va invitam sa aplicati pentru postul scos la concurs de catre compania noastra.