Director Educativ

Confidential

25-02-2011 | EXPIRA LA 03-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-sustine obtinerea si actualizarea autorizatiilor de functionare ale institutiei;
-reprezinta unitatea de invatamânt in relatiile cu terte persoane fizice si juridice, in limitele competentelor prevazute de lege.
-manifesta loialitate fata de unitatea de invatamânt, credibilitate si responsabilitate in deciziile sale, incredere in capacitatile angajatilor
-incurajeaza si sustine colegii, in vederea motivarii pentru formare continua si pentru crearea in unitate a unui climat optim desfasurarii procesului de invatamânt.
-are drept de indrumare si control asupra activitatii intregului personal salariat al unitatii de invatamânt ; colaboreaza cu personalul cabinetului medical.
-aproba vizitarea unitatii de invatamânt si asistenta la orele de curs sau la activitati scolare /extrascolare, efectuate de catre persoane din afara unitatii de invatamânt, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Fac exceptie de la aceasta prevedere reprezentanti institutiilor cu drept de control asupra unitatilor de invatamânt.
-initiaza si sustine programe si proiecte care sa valorifice potentialul copilului;reflectand exigentele parintilor;
- planifica activitatile respectand programa scolara in vigoare;
- sustine formarea continua a cadrelor didactice si a personalului auxiliar
- exercita conducerea executiva a unitatii de invatamânt, in conformitate cu atributiile conferite de lege,cu hotarârile Consiliului de administratie al unitatii de invatamânt, precum si cu alte reglementari legale.


CERINTE

- studii de specialitate, min. grad 2 in invatamant
- experienta min 2-3 ani
- persoana responsabila, organizata, comunicativa, creativa, cu dorinta de cunoastere si invatare continua, dinamica, avand capacitate de apropiere de copii cu caldura;


BENEFICII OFERITE

-climat de munca modern si placut;
-echipa de profesionisti;
-oferta financiara atractiva;
-posibilitati de dezvoltare profesionala