DIRECTOR ECONOMIC- GRUP DE FIRME- COMPANIE CAPITAL INTEGRAL ROMANESC

ABC Human Capital

12-09-2008 | EXPIRA LA 18-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un holding ce detine mai mult de 17 companii in grupul sau, inregistrand performante financiare remarcabile in decursul a 14 ani de activitate pe piata romaneasca.
Toate companiile aflate in portofoliul grupului de firme sunt lideri de piata, indiferent ca vorbim de industria bunurilor de larg consum, industria alimentara, constructii, servicii de paza si protectie, real-estate, industria de agrement.
Grupul de firme reprezinta un etalon in comertul exterior romanesc, si datorita parteneriatelor incheiate cu holdinguri din tari precum China, Grecia, SUA, Japonia, Israel si Elevetia.

RESPONSABILITATI

Asigura inregistratea operatiunilor economico-financiara in concordanta cu legislatia in vigoare, asigura in colaborare cu celelalte departamente propunerea bugetului de venituri si cheltuieli, asigura intocmirea bilanrului contabil si a contului de profit si pierdere
Asigura organizarea si conducerea departamentului economic
Asigura intocmirea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere
Asigura intocmirea, pe baza fundamentelor facute impreuna cu celelalte departamnete, a bugetelor de venituri/cheltuieli si a cash flow-ului
Organizeaza tinerea corecta si la zi a evidentei financiare si contabile
Coordoneaza fluxurile financiare intre societatile grupului
Verifica si semneaza jurnalele de TVA si decontul de TVA, declaratiile referitoare la datoriile salariale (Declaratia 100), declaratia referitoare la impozitul pe profit (Declaratia 101)
Asigura activitatea de coordonare a intocmirii situatiei financiare anuale consolidate conform reglementarilor legale
Intocmeste Registrul de evidenta fiscala
Colaboreaza cu directorii economici ai societatilor comerciale din cadrul grupului, la organizarea si conducerea activitatii economice, contabile si fiscale a acestora.


CERINTE

Studii superioare de specialialitate
Experienta pe un post similar, minim 3-5 ani (de preferinta in domeniul comertului, al investitiilor, al constructiilor)
Cunostinte avansate de limba engleza
Foarte bune abilitati de comunicare si organizare, punctualitate, rezistenta sporita la stress si program prelungit, flexibilitate, adaptabilitate, spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, alaturi de echipa sa, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Consultantii ABC Human Capital vin cu o bogata experienta castigata in urma derularii unor complexe proiecte de recrutare, pentru posturi de middle si top management, pentru companii nationale si multinationale, la nivelul intregii tari.