Director Comercial Retea Retail

Steilmann

27-09-2008 | EXPIRA LA 03-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participarea la intocmirea si aprobarea planului de afaceri anual al diviziilor si al companiei si a bugetului de venituri si cheltuieli al diviziei.
- Organizarea si coordonarea procesului de vanzare: stabilirea structurilor care sa faca posibila realizarea obiectivelor si urmarirea modului in care se desfasoara activitatile de executie
- Asigurarea conditiilor optime pentru procesul de vanzare in reteaua de magazine (imaginea magazinelor, prezentarea marfii, instruirea personalului), conform conceptului de imagine a magazinelor si a conceptului de prezentare a marfii in magazine
- Participarea la analizele periodice cu Managerii de Divizii si Directorul General Adjunct privind performantele de vanzare fata de plan si prezentarea de cauze si propunerea de solutii din punctul de vedere al retelei de magazine.
- Implementarea unitara in toate magazinele a conceptului lunar de prezentare a marfii in magazine si vitrina si controlul nemijocit al imaginii magazinelor.
- Asigurarea implementarii strategiei comerciale lunare (planul de vanzari, politici de reduceri, campanii, evenimente etc),
- Organizarea si coordonarea deschiderii de noi magazine pe baza graficului de deschideri
- Organizarea si coordonarea procesele de angajare si instruire a personalului necesar
- Realizarea evaluarii performantelor personalului din subordine si propunerea modului de aplicare a sistemului motivational general pentru personalul din subordine.
- Organizarea si coordonarea cercetarilor de marketing in reteaua de magazine prin aplicarea metodologiei transmise de Managerii de Divizii.
- Stabilirea si realizarea standardelor de servire a clientilor, consiliere a clientilor, implementarea conceptului de club de clienti, analiza si rezolvarea reclamatiilor.
- Stabilirea programului optim de functionare a magazinelor.
- Planificarea, organizarea si coordonarea activitatii in cadrul retelei de magazine, astfel incat sa se indeplineasca standardele de performanta pentru fiecare activitate partiala, incadrarea in plan si incadrarea in termene.
- Coordonarea directa a Area Managerilor si a Sefilor de Magazin
- Realizarea functiunilor manageriale de prevedere, organizare, coordonare, control si evaluare in cadrul structurii coordonate.


CERINTE

- Studii economice: Comert, Management
- Experineta in retail minim 5 ani
- Experienta in fashion minim 5 ani
- Experienta manageriala de minim 4 ani in domeniul vanzarilor retail/fashion – constituie un avantaj cunoasterea domeniului de comercializare confectii
- Capacitatea de a controla indepliniriea planurilor de actiune din domeniul vanzari
- Capacitate de a elabora si implementa strategii de vanzare, stabilirea obiectivelor de vanzare si a resurselor necesare atingerii acestora.
- Capacitate de a initia schimbari - accepta lucruri noi, varietatea schimbarii, inovativ.
- Limba engleza – nivel avansat
- Cunoasterea Pachetului Microsoft
- Cunoasterea programului integrat SAP, ideal
- Abilitatea de a aplica functiile manageriale de prevedere, organizare, coordonare, antrenare, control, evaluare.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru dinamic, in plina dezvoltare
- posibilitati de avansare a carierei si de promovare
- Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Steilmann, companie romano-germana, membra a |Gruppe Steilmann| cel mai mare producator de confectii din Europa, numarand peste 14.000 de agajati din care 7.500 in Romania, detine cea mai importanta retea de fabrici de confectii si peste 50 de magazine.
In Romania, Steilmann si-a asumat un contract social, pe care in decursul anilor l-a onorat cu maxima raspundere, oferind produse de exceptie, servicii, modele de viata, instruire si locuri de munca.