DIRECTOR COMERCIAL

SERVSTING SRL

27-06-2017 | EXPIRA LA 29-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Directorul comercial va fi insarcinat cu resposabilitatea de a conduce o organizatie prin peisajul comercial. Acest lucru inseamna ca supravegherea dezvoltarii serviciilor si produselor, identificarea de noi oportunitati de piata, stabilirea preturilor optime pentru a echilibra profitul cu satisfactia consumatorului/clientului, precum si conducerea operatiunilor de marketing, sunt toate parte a responsabilitatilor directorului comercial.

De asemenea directorul comercial va ajuta compania sa-si mentina o traiectorie constanta de crestere, evitand in acelasi timp obstacolele care apar dintr-o piata in continua schimbare.

Directorii comerciali gestioneaza si supravegheaza mai multe echipe, ale caror atributii cuprind o varietate de departamente din cadrul organizatiei. In timp ce pozitia necesita o atentie deosebita a activitatilor actuale ale organizatiei pe piata, o parte mai importanta din munca implica luarea deciziilor pe baza tendintelor si asteptarilor pentru viitor.


CERINTE

Pentru a se califica pentru un post de director comercial, solicitantii trebuie sa demonstreze abilitati exemplare de management de proiect, negociere, studii de piata si abilitati de marketing. Pentru ca rolul este o pozitie de lider proeminent, organizatiile pretind adesea intre + 5-10 ani de experienta de lucru in managementul superior.

Solicitantii eligibili trebuie sa aibe, de asemenea, multi ani de experienta in gestionarea echipei, exceland in vanzari, precum si participarea la initiativele de dezvoltare a afacerilor. Studiile universitare de licenta sunt o conditie standard si multe organizatii solicita, de asemenea, studii profesionale sau post-universitare.

La nivel personal, acest loc de munca necesita un individ cu abilitati interpersonale puternice, abilitatea de a transmite idei complexe cu elocventa si un instinct bun pentru afaceri.
Pe de alta parte, acest loc de munca necesita abilitati analitice si de rezolvare a problemelor, care necesita o minte orientata spre numere. Dar, cel mai important aspect al unui post de director comercial este abilitatea de a impresiona clientii, satisfacerea clientilor, si pastrarea echipei multi-dimensionale care lucreaza impreuna in cele mai eficiente moduri posibile.


BENEFICII OFERITE

Salariul este, de asemenea, un avantaj imens al unui director comercial, deoarece, toata aceasta mare responsabilitate vine impreuna cu un salariu atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Servsting a luat fiinta in anul 2002 avand ca obiect de activitate: alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor si este o companie ce comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (Furtune, racorduri, tevi de refulare) precum si executam si intertinem instalatii de limitare si stingere a incendiilor