DIRECTOR ADJUNCT PRAKTIKER BUCURESTI

PRAKTIKER ROMANIA

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pregatirea actiunilor promotionale si de stimulare a vazarilor
- Coordonarea si supervizarea activitatii unui magazin si a personalului din subordine
- Asigurarea gestionarii in mod corect a stocurilor si inventarelor


CERINTE

- Studii superioare
- Experienta in relatia cu clientii
- Mobilitate pentru relocare
- Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj
- Domiciliul in Bucuresti


DESCRIEREA FIRMEI

Viitorul tau la Praktiker !
Praktiker Bau-und Heimwerkermarkte AG este lider al segmentului do-it-yourself pe piata europeana. Are peste 340 de magazine deschise in 9 tari din Europa si ofera publicului larg cea mai mare gama de produse pentru casa si gradina: materiale de constructii, decoratiuni interioare si exterioare, mobila, scule si unelte, electrice si electrocasnice.
Si in Romania, de la deschiderea primului sau magazin in septembrie 2002, compania germana Praktiker a devenit liderul produselor de bricolaj. Traversam un amplu proces de expansiune la nivel national, avem deja 11 magazine in 10 orase mari ale tarii si ne pregatim pentru noi deschideri in 2006.
Numarandu-se printre cei mai mari investitori germani in tara noastra, Praktiker investeste intre 7 si 8 milioane de euro pentru fiecare nou magazin deschis si pregateste o forta de munca pe masura. Compania si-a dezvoltat propria retea de achizitii, avand relatii comerciale cu producatori din tari europene, dar incurajand si parteneriatul local: peste 80% din furnizorii Praktiker sunt companii romanesti.
Cele peste 40.000 de articole pe care fiecare magazin din Romania le comercializeaza raspund nevoii clientilor de a-si infrumuseta si utila locuinta, de a-si amenaja gradina si de a face aceste lucruri chiar personal.
Filosofia Praktiker nu se limiteaza deci la oferta de produse, fiecare angajat al magazinelor este calificat pentru a oferi clientilor solutii individualizate la tot felul de probleme de ordin practic pentru casa si gradina.
In Romania, Praktiker are peste 1400 de angajati, fiecare magazin creand mai mult de 100 de locuri de munca in comunitatile in cadrul carora este deschis.
Pentru toti acestia, Praktiker nu este doar un loc de munca, ci un spatiu in care interactioneaza cu publicul larg interesat de un concept nou si provocator pentru Romania: do-it-yourself. Printre calitatile lor de baza se numara atitudinea de deschidere si amabilitate fata de client, abilitatea de a comunica si prezenta produsele si solutiile do-it-yourself, dorinta de perfectionare si de crestere sustinuta in cadrul companiei.
Daca...
- Orientarea catre necesitatile angajatilor si ale clientilor este pentru tine o motivatie si in acelasi timp o provocare...
- Esti in permanenta dinamic si activ...
- Ai spirit intreprinzator, iar viziunea si flexibilitatea ta te fac capabil sa faci parte din conducerea unui magazin de succes...
Atunci...
Noi iti oferim:
- Un loc de munca sigur pe termen lung
- Training calificat
- Sanse de dezvoltare
- Pachet atractiv corespunzator pozitiei
Daca TU crezi ca esti candidatul potrivit pentru aceasta pozitie, noi iti asteptam aplicatia completa.