Director Adjunct pentru Bursadereclama.ro

TradeAds Interactive S.R.L

11-02-2012 | EXPIRA LA 11-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Directorul Adjunct planifica, organizeaza si conduce activitatea platformei, coordoneaza si raspunde de toate proiectele destinate dezvoltarii acesteia. El conduce sedintele de creatie si faciliteaza comunicarea in cadrul echipei.


CERINTE

Cautam o persoana cu spirit antreprenorial, care este motivata de obtinerea de rezultate, si are o experienta in managementul proiectelor software de cel putin 3 ani.


BENEFICII OFERITE

Oferim o oportunitate unica in Romania, pentru o persoana foarte inteligenta si hotarata sa aiba succes, care doreste sa participe intr-un start-up de tehnologie ce se afla in plina dezvoltare.
Deoarece se intentioneaza listarea proiectului in urmatorii 3 ani, iar angajatii de succes vor primi participatii in proiect, beneficiile Directorului Adjunct vor fi proportionale cu succesul proiectului.


DESCRIEREA FIRMEI

Site-ul Bursadereclamă.ro, operat de TradeAds Interactive, este un deschizator de drumuri in tehnologia servirii reclamei, in cresterea si masurarea performantei acesteia.
Conceput ca o bursa de publicitate, site-ul este o platformă online de intermediere între publisheri şi advertiseri, avand rolul de a facilita fixarea preţului pe piata publicităţii online strict pe baza cererii şi ofertei. Rata de click este comparabila cu cea obtinuta de Google, superioritatea proiectului constand in adaptarea aplicatiilor la nevoile si specificul pietei locale.
TradeAds Interactive SRL face parte din Divizia de Internet a grupului american New Century Holdings, care cuprinde 11 companii ce administreaza peste 50 de site-uri, fiind astfel cel mai mare dezvoltator din domeniul online romanesc.