DIRECTOR ADJUNCT MAGAZIN

PET PRODUCT SRL

19-09-2012 | EXPIRA LA 19-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea activitatilor specifice, astfel incat clientii sa obtina informatiile si ajutorul necesar in luarea deciziei de cumparare, concomitent cu mentinerea raionului in cele mai bune conditii de prezentare si gestionarea eficienta a stocului.


Responsabilitati:

Coordoneaza activitatea si personalul magazinului in vederea cresterii vanzarii/profitabilitatii si a loializarii clientilor. Coordoneaza echipa aflata in subordine in scopul derularii eficiente a operatiunilor magazinului;

Coordoneaza procesul de aprovizionare cu marfa pentru a pune la dispozitia clientilor stocuri de produse corespunzatoare, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ;

Implementeaza strategia de marketing la nivelul magazinului (standardele de mercantizare, programele/tehnicile de promovare, etc) si politica de preturi in scopul cresterii volumului vanzarilor in magazin;

Supervizeaza mentenanta echipamentelor si a magazinului per ansamblu in scopul prevenirii disfunctionalitatilor sau a remedierii lor prompte;

Supervizeaza inregistrarea, verificarea si reconcilierea tranzactiilor derulate in contabilitatea magazinului in scopul mentinerii complete si corecte a evidentei lor, in conformitate cu legislatia in vigoare.


CERINTE

Cerinte:

Absolvent studii superioare/medii;

Atitudine orientata catre client;

Abilitati de negociere;

Experienta in coordonarea unui magazin;

Abilitati de organizare si comunicare;

Cunostinte de operare PC: MS Word, Excel minim nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant

Posibilitate de dezvoltare profesionala

Mediu de lucru profesionist, competitiv

Majorari salariale periodice pe masura confirmarilor


DESCRIEREA FIRMEI

PET PRODUCT SRL (ANIMAX) este o companie localizata in Bucuresti si este una dintre cele mai mari companii importatoare si distribuitoare de produse destinate animalelor de companie: hrana si accesorii pentru animalele de companie.

Firma noastra are puncte de lucru in 5 orase ale tarii si un personal de peste 150 angajati.
Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei PET PRODUCT SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Atuurile noastre sunt: gama diverisifcata de produse, preturi atractive, produse calitative, profesionalism si solicitudine in servirea clientilor.