Director Achizitii cu background comercial- se solicita experienta de lucru in IKA

ABC Human Capital

06-03-2010 | EXPIRA LA 12-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este una dintre cele mai importante companii ce se ocupa cu vanzarea de produse farmaceutice si naturiste.Compania detine cel mai vechi lant de farmacii din Romania, avand 75 de ani de experienta in domeniu.
Produsele naturiste sunt prezente atat in cadrul farmaciilor proprii cat si in cadrul marilor RETAIL-ERI INTERNATIONALI cu care colaboreaza. In momentul de fata detin parteneriate puternice cu diversi producatori si furnizori, fapt ce le permite sa practice o politica de pret atractiva.

Obiective principale:

Elaborarea si implementarea politicilor comerciale ??n scopul eficientizarii actvitatii societatii ??n conditiile respectarii legislatiei ??n vigoare.
Concepe ??mpreuna cu directorul general strategiile comerciale prioritare ??n vederea atingerii obiectivelor stabilite.
Asigurarea buclei de feed-back ??n urmarirea aplicarii procedurilor comerciale si a stocurilor optime;
Prospectarea pie?ei de profil si a conditiilor de achizitii/livrare ??n vederea optimizarii continue a stocurilor, av??nd ca scop final obtinerea unei rotatii bune ale acestora si realizarea de profituri (protectia marginii)
Comunica permanent cu farmaciile, pentru ca directiile /deciziile comerciale sa fie aplicate, raspunde cu promtitudine la mesajele din partea farmaciilor (probleme cu furnizorii, cu produsele , etc).

Responsabilitati:

Asigura o buna relationare intre furnizori si Companie:
Stabilirea unor relatii bune cu furnizorii, pentru rezolvarea ??n timp util si ??n bune conditii a tuturor problemelor ocazionale;
Negocierea, implementarea si verificarea intelegerilor, contractelor comerciale si de prestari servicii cu furnizorii/producatorii si retailerii ce comercializeaza produsele naturiste;
Propune noi furnizori, dupa ce a verificat pozitia ??n piata si standardele serviciilor oferite de catre acestia;
Cautarea de oportunitati cu parteneri externi, negociere conditii comerciale, preturi la raft, coordonare import, pregatirea vanzarii in farmacii precum si in locatiile retailerilor internationali cu care colaboreaza;
initierea, organizarea, implementarea de campanii, actiuni promotionale care au ca scop atragerea de clienti si cresterea generala a vanzarilor sau pe anumite game/produse/categorii de produse/producatori;
Organizarea si coordonarea concursurilor in farmacii;
Elaboreaza analize diverse care stau la baza deciziilor: analiza/categorii sau pe producatori sau pe furnizori sau pe game, etc Redacteaza raportari si informari privitoare la departamentul comercial.


CERINTE

experienta de minim 5 ani in domeniul RETAIL-ULUI INTERNATIONAL SAU FARMACEUTIC/NATURIST pe o pozitie similara;
solide abilitati de negociere a contractelor de achizitii precum si a taxelor de intrare si de raft ale retailerilor cu care colaboreaza;
cunostinte operatiuni import-export;
experienta in coordonarea de echipe;
Foarte bune cunostinte de limba engleza (SE VA NEGOCIA SI CU FURNIZORI STRAINI);
cunoastere a mediului concurential de afaceri- domeniul farmaceutic, retail;
cunostinte solide de administratie si management;
cunostinte economice;
cunostinte solide de operare Pc: Word, Excell, Power Point.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.