Decorator Magazine

Praktiker Romania SRL

27-12-2007 | EXPIRA LA 26-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Propunerea si implementarea designului vitrinelor/rafturilor magazinelor pe tematici date, in functie de sezon, promotii, evenimente speciale
• Conceperea si dezvoltarea de solutii vizuale creative, folosind produsele si avand ca scop transmiterea catre client a mesajului dorit
• Studierea permanenta a standardelor si cerintelor pietei.

Pachetul salarial este in concordanta cu aceasta pozitie si cu toate avantajele oferite de o companie internationala: dezvoltare profesionala, cariera, experienta in retail.

Transportul este asigurat de catre companie pentru angajatii din Sediul Central Voluntari.


CERINTE

- Studii in domeniul artei si decoratiunilor interioare
- Experienta minim 6 luni (proiecte similare)
- Abilitate de a lucra cu termene stricte
- Creativitate, imaginatie, flexibilitate, un dezvoltat simt estetic si comercial
- Cunostinte limba engleza – nivel mediu
- Disponiblitate de a calatori


DESCRIEREA FIRMEI

Apreciere, Respect si Recunoastere intr-o companie internationala.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul din liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul dintre liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.