Decorator

SC Romania Hypermarche SA

22-05-2022 | EXPIRA LA 11-06-2022

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei din magazinul Cora Pantelimon!


CERINTE

Avem nevoie de tine sa realizezi si schimbi afisele si decoratiunile din interiorul si exteriorul magazinului, sa te asiguri de respectarea planului de semnalizare din magazin, sa asiguri un stoc optim de materiale necesar decoratiunilor, sa mentii bune relatii de colaborare cu toti colegii din magazin.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Hai sa facem diferenta pentru clientii nostri!

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0757.094.291. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!